OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 374> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nemaš konkurencije u sukulentima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() Zaljubila sam se u tvoj vrt definitivno i to zbog svih onih kaktusa,čuvarkuća i sukulenata ma predivno !!!! ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pravi mediteranski vrt! Iz kojeg kradem ideje, koje mogu... obzirom na moju konfiguraciju, klimu i sl.
Ali ti si neumorna.... koliko divnog bilja imaš! Gledam i imam želju sjesti negdje usred te ljepote i duboko disati i udisati sve te mirise.
Ja sam pepeljugu presadila u vrt (jednu) i nadam se da će opstati i cvjetati kao tvoja.
![]() Sukulente i kaktuse ne spominjem. Jer kad vidim kod tebe i ostalih kako rastu, pitam se.... a kud ću s njima jednom?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kamenjar, sukulenti prekrasno, kao i uvijek uostalom! A kaktusima ću se ipak diviti malo iz daljine
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sve prelijepo!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sukulenti i kaktusi!!! Bez riječi sam.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno kao i uvijek, ljepota do ljepote
![]() Kad vidim tvoj vrt nad svojim bi cmoljila cijeli dan, bit će bolje ![]() NA TEKOMI IMAŠ MRAVE ZATO ŠTO DONOSE UŠI. Uši piju sokove proizvode med, mravi im masiraju stomake i sislaju mednu rosu sa ...već odkud izlazi. Praši i uništavaj što prije ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već svi znate da su ovo moji ljubimci, pa evo malo slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma sve je u redu s vrtom, tekomi sam morala odrezati par grana, ali ima ih ona još. Margaritele (kako kaže Misty) sam danas privezala uz kolce, pa sam nešto spasila.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Oporavit će se biljčice Otok, tekoma brzo raste, ali ja najviše žalim margaritele
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Kombinacije sa koprivama su prekrasne ,a tekome mi je bas zao jer je prekrasna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kako je kod tebe sve divno draga Otok! Kombinacija s ukrasnim koprivama mi je savršena! Žao mi je zbog tekome, zaista velika šteta, ali se ujedno nadam da nije bilo i drugih stradanja.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
tu ima svega ljepoga,da se čovjeku zavrti u glavi od raznolikosti i ljepote!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova brodiaea i meni cvate, to si mi ti poslala s onim lukovicama, baš je krasna. Cikasice su ti ogromne, prave kraljice, a cvijeća svakakvih boja i vrsta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
baš mi je žao za tvoje prekrasne cvijetiće što su stradali a posebno za tekomu
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |