Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mini-mini vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mini-mini vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 23>
Korisnik
Poruka
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 13:52
Hvala na posjeti!!!

Mira kaktusa sam imala još više ali neke je zima uništila,kolko ih god ja pazila nekima je suđeno da odu....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 16:14
Lilly, posjetila sam te i ja. Odličan kutak za odmor i igru si složila, bravo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 18:24
lijepo je vidjeti kako se kod tebe sve mijenja i napreduje i kako svi uživaju u plavo-žutom mini vrteku.
Cvijeće je krasno, naročito mi se sviđaju tvoje divne fuksije i kaktusi.
Nisam znala da puževi napadaju i jedu čak i njih, strašno...
lijepi pozdrav
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 21:23
Nakrcavati se vrt prekrasnim biljčicama, fuksije su posebno lijepe
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 22:03
kaktusi,fuksije,klemici, ,i da bravo za srusenu supu
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 23:08
Ljubiteljica sam clematisa i fuksije , ona ljubičasta je Thumbs%20Up

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 23:43

Baš mi je drago vidjeti što ima novoga kod tebe!

Drago mi je što si umjesto one drvene zgrade dobila mjesto koje si lijepo oplemenila za svoju obitelj!
Cvijeće ti je super, a kaktusa je sve više i više!Thumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 07:59
Prelistala sam sve stranice, baš volim gledati to nastajanje vrta LOL
Čudesno je kojom brzinom ti rastu i cvatu biljke! Stalci su ti krasni a tvoja maštovitost i (kako kažu) zelene ruke brzo će od tvog vrta napraviti pravi mali raj! Dature su ti savršene! smile141
Time is something you can never get back..
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 13:28
Hvala vam svima na posjeti!!!! Za onaj sjenik mi je trebalo 5 godina nagovaranja da ga sruše,jer je stvarno bio ruglo dvorišta (ali samo meni). Sad sam sretnija jer sam dobila više mjesta.
Još sam ja napočetku s uređenjem,ima tu još puno posla,ali ništa se ne može preko noći....
Dosta cvijeća od prošle godine mi je propalo,ali je došlo nešto novoga.
I ja sam se ove godine baš zarazila sa fuksijama.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 15:09
Lilly vjerujem ti da si sretnija i da ima jos puno posla,tako i kod mene treba jos mnogo rada i ulaganja
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 22:25
Lilly bravo za kaktuse, lijepo si ih ukrasila Clap, ono s mora je senecio angulatus kako smo je zvali "žuta penjačica", treba joj puno sunca i cvate na jesen. 
život je more
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 23:55
Super ti je cvijeće. smile73
Može li reznica roza trubice (već dugo tražim roza, žutu i ljubičastu) i korjenčić tvoje skoro bijele hoste????smile143
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:06
gioiaa- hvala na posjeti!!!!

Lantana- jedva čekam da procvate ta (tvoja) žuta penjačica!!!!

lilie-može reznica trube a i hosta,javi se!!!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:08

Fuksije

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:11
afrički ljiljan

kopriviceee

iz drugog kuta

truba

"žuta penjačica"
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:13
fuksije na okupu

jedna viseća

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:14
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:16
malo kaktusaaa

agava

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:19

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:21

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.