Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 165> |
Korisnik | |
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sto reci n atu ljepotu osim
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() a evo i malo novih slikica da se najprije pohvalim sa novitetima....... draga moja flavija ![]() strelicija ![]() stigao je i crnac i još k tome cvijeta, a miris je fantastičan ![]() ![]() šarenolisna bugenvilija ![]() neznam koliko ovdje možete vidjeti ali tu raste crveni lopoč ![]() orhideja je keki poklon od flavije hvala ti draga na svim divnim cvijetekima ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo još nekoliko novoprocvijetalih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Preljepooo!!! Hibiskus je odličan.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kad se ovuda ulazi, odmah je jasno da slijedi pravo uživanje!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sto mi odgovaraju ovako cvjetne fotografije
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zimovalište za cvijeće????
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Posljednjih par stranica su pokazale svu raskoš tvoga dvorišta, ali mene je očarala ova panoramska slika sa klematisom, a več danima gledam u susjedstvu jednoga isto tako bujnog i raskošnog i sada sam skoro sigurna da je i on Warschaw nicke
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno, krasno.
A sad moram u svoj vrt pomirisati da li i moj crnac miriši ![]() |
|
![]() |
|
drage moje poziv je upučen slobodno dođite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga moja... A kako da ti ja još pokažem koliko volim doći u tvoj vrtić!!? Zaisa mi je poseban, drag, domaći...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zimovalište za cvijeće!!! A ja mislila kuća. Baš je lijepo urešena.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
lopoč prekjučer posađen već danas izgleda ovako, a dubina vode 60 cm
![]() nadam se da će uskoro biti ovako samo sa crvenim cvijetom ![]() procvijetala još jedna lantana ![]() ivančice ![]() mumilus ![]() sirotica ![]() svaki dan je sve više ljiljana ![]() opuncia i lavanda ![]() još čekam ovu lantanu ![]() ![]() počeo je i zapharantus cvijetati ![]() ruselija ![]() znalci molim pomoć kako se zove ovaj preljepi cvijet ![]() begonija ![]() kameleon ![]() |
|
![]() |
|
još da vam samo pokažem kliviju i neću vas više daviti ponovno je procvijetala i to sa dva cvijeta...
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() onaj zuti cvjetic dal nije coreopsis grandiflora,meni jako lici... cvjece je predivno,po ovom kisnom danu uzivala sam ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |