Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uvijek kod tebe fascinira kako voliš detalje i zato volim kod tebe navratiti,ali kod mene je vremena"škito",a mnogo bi toga obišla.Kao što kaže Baka i ja bi malo tu dragocjenost,još samo malkice,ukrasila,iako je ukras sam po sebi
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vjerna posjetiteljice mog vrta, evo i mene k tebi. Pa što reći, ti zeleniš i cvjetaš na sve strane: moj i njegov, toj balkon, obiteljsko dvorište.... A kamen ? Pa treba ga svakako ostaviti. Možda oko njega malo zemlje, pa koji otporan sukulentić..... Joj kad se sjetim koliko smo mi kamenčina dali odvesti a sad bih... imala kamenjar....
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Neka kamen ostane. Baš je krasan, Mari.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Za kamen i cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Za kamen
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja glasam za ostanak kamena,može se o lijepo urediti
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Mari apsolutno podržavam ostanak kamena! prekrasan je, a vjerujem da budi i dosta uspomena...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kamen svakako mora ostati, možda se može ukrasiti cvijećem oko njega - nečim sitnim, a boja onog sljeza je predivna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
neki ne zalaze u moju temu Obiteljsko dvorište, htjela bi da vidite ovaj kamen koji stoji ispred stričeve i moje rodne kuće, mislim da je težak oko 500 kg, a nalazio se u temeljima na kojima je bio djedov ćardak ( trijem )..svi se slažemo da stoji tu za uspomenu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anaida
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
rosa2 imam i zečje uho ali ovo je ono drugo, ja bi rekla
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Melisa ti je predivna ,moja jos nije stigla ni pravo proviriti iz zemlje vec ju crveni slinavci pozderali,ona biljcica od sashe ti je zecje uho ili vunasti cistac.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lora male krijesnice su ti svjetlile kao mali lampašići
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Đomba, Lucydrago mi je
gioia, mojim sljezovima je donje lišće požutilo i ja sam to sve pokidala, tako da je ostalo vrlo malo na vrhu, ali stabljike stalno rastu uvis, pa moguće da su i brže provjetali jer sam kidala listove |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divne su ti slike sljeza.moj ove godine zaradio rdju i skoro sve sam izrezala,jedino sam zuti dupli ostalvila da procvjeta.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Samo ti stavljaj slike i piši, često sam ja u tvom vrtu, nekad se javim, a ponekad samo prošetam. U ovoj šetnji zamirisala mi dunja, zamirisalo mi djetinjstvo kod moje bake.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |