OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 190191192193194 374> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne cikasice, sukulenti..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stranica sa sukulentima me ostavila bez teksta. Fantastične slike, divno složeno!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cikasici se uvijek divim kad ju uslikaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj Otok pa šta ti njemci misle da toliko ljubavi sa kojom se gaji cviće ima neku cjenu,e to se ne može platiti
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i treba da si
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ti bi mogla otvoriti još jednu temu pod nazivom Zanimljivosti iz mog vrta. Mnoge bi slike tu našle svoje mjesto.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovo licitiranje za tvoje cvijeće, samo je dokazaz da se novcem ne može baš sve kupiti, bravo Otok
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Trebala si tim njemcima reći ono po dalmatinski "nije u šoldima sve!" pa neka misle o dalmatincima da su ludi! Ovo ludi sam trebala zapravo napisati "ludi" , hehe
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš pravo Misty, nije u šoldima sve, a ima još jedna pjesma od istog pjevača - Bolje živim nego ministar, i baš je tako, živim neki normalan i skroman život, guštam u svom zelenilu i šarenilu, a nemam zašto imati grižnju savjesti (iako sumnjam da je naši ministri imaju)
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
otok, kod tebe uvijek ima neka nova zgoda
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stalno se spremam da malo poslikam svoju ulicu, pa nikako. A sada je baš lijepa, iz svakog vrta vire oleanderi i bugenvilije, palme i još štošta.
Ovo je slikano iz mog vrta, hortenzije su moje, a bugenvilija i palma od susjeda preko puta ![]() pa skrenimo u moj vrt ![]() Moja bolna točka, visoki ružni zid između mene i susjeda, bio je malo više pokriven tekomom, ali je pola grana srušila bura. Penje se tu i jedna lozica ![]() Penjemo se stepenicama do mog dvorišta ![]() ![]() evo nas ![]() u velikim teglama moj mali voćnjak - nešpula i kaki jabuka ![]() kaki jabuka ima plodove ![]() ![]() na drugom kraju dvorišta, uz kuću penje se prošlogodišnja cobaea ![]() pa se odlučila popesti do neba ![]() pogled s brda ![]() i pogled na more ![]() Dobrodošli u moje dvorište |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala na dobrodošlici.... ja sam uzela i kupaći za jednu plivadu nakon obilaska tvog dvorišta.
Pogled je božanstven...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
wow što nam to radiš od kuda god pogledala pogled je predivan, a jako mi se svidio poged na susjedovu kuću sa palmom i bugenvilijom......pogled na more vrhunac
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eh sad već imam bolju predodžbu o cijelom vrtu!
![]() Onaj, kako ga zoveš ružni, zid je ispao super sa tekomom( bože nisam znala da se tako zove, kao djeca smo zvali - kava) i onim nizom kvadratnih teglica....
Baš si uljepšala svaki kutak!Kraljica sukulenata!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidim da je verry sunčano kod tebe
ma morat ću ja došuljati do tog prekrasnog vrta pa makar mi to bilo zadnje u životu ![]() hvala za pušlek! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo misto uz more,a spoj tvoga i susjedinog vrta govori o tome da je to mali raj,a kad se uđe u tvoj vrt osjeti se toplina mediterana
![]() Ne mogu nego da ti ovako javim jer pp ti je krcat da sam dobila paket i da mojoj sreći nema kraja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ispraznila sam sandučić, izvinjavam se.
Mira, drago mi je da je tako brzo stiglo. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme otok, i ti imaš prekrasan pogled!!!!
A ja danas da mogu birati milione ili skok u more, sigurno bih izabrala skok u more. Ovdje je kao u paklu.
Malo sam off topic, ali sam morala prokomentirati pogled.
Da li ti ujutro kada piješ kavicu na terasi gledaš u more?
A cvijeće ti je zdravo i lijepo!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, hvala na ovako divnoj šetnji, kao da sam kod tebe... Prekrasno. A i slikice su ti danas baš nekako plavetne, magličaste, morske...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Prizori na zadnjim slikama su baš bajkoviti. Cobea lijepo izgleda, ja sam ju imala prošle godine ali kod nas se ona uzgaja kao jednogodišnja a ove godine ju nisam posijala. Lijep mi je to cvijet. A sukulenti su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 190191192193194 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |