Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 70> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ovo cvijeće je prekrasno na ovim slikama! Apeliram na komarce da prestanu bosti našu Horti jer ne želimo biti uskraćeni za ovako lijepe slike prelijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Danas sam malo svratila do tvog vrta! Moraš nam češće stavljati slike jer zaista imaš puno toga za pokazati! Imamo isti hemerocalis, ovaj narančasti dupli! Baš je krasan! Ova kombinacija mi je prekrasna:
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Strpljenja bako, kad ima pupoljke bit će i cvijeta. Moji budu do tad već ocvali pa ću se divit vašima. A ništa im specijalno ne radim samo čupam travu oko njih i povremeno zatamnim kojeg puža ako krene u akciju.
Hvala cure na dolasku u moje dvorište i vrtek ![]() A ovo sam sinoć poslikala...i zaradila sto uboda komaraca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korijenko ovaj tvoj hemerocallis mi je najljepši od svih ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOOW! prekrasne boje
![]() a staza s trupcima - IZVANREDNO! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Taj je sljez tako lipe boje,klematis sa svojim predivnim cvjetovima,liatris sa svojom frizuricom....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Horti kakve primjerke imaš!
![]() ![]() ![]() I našla sam kelj! Bez povećala!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo Horti - onaj crveni sljez fantastičan, a naravno i plavi klematis - to je moj izbor za danas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Danas izdvajam "miris mediterana".
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Horti, kao i uvijek, kod tebe se dolazi uživati u divoti cvijeća...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sljez je zbilja veličanstven, ni stolisnici ne zaostaju, zapravo sve na ovoj stranici je jednostavno prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Prekrasno cvijeće, sljez je predivan. Sljedeće godine trebao bi krasiti i moj vrt jer sam u iščekivanju naručenog sjemena. Krenula sam izdvajat što mi se sve sviđa pa sam skužila da bi to bilo samo ponavljanje svih po redu - sve su mi cvjećke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ovaj echium je visok oko 60-70 cm ( prva godina cvjetanja ) ali mu je lisna rozeta uska pa ovako osamljen nije prizor za pamćenje. Treba grupirati više biljaka, to bi onda bila lijepa slika.
Hvala vam Rain i Sara na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Viš,viš,ko čeka,koji put i dočeka!Sve je prekrasno,čak i zvuzlani Liatris, a Echium jako zanimljiv.Kolko je visok?Klemač je krasne boje,vidim da mu je super kod tebe.
Mogla bi ti to češće sliknuti! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Auuuu, jako sam zapustila svoju temu! Hvala svima koji ste svratili dok sam ljenčarila. Zapravo , nisam bila skroz lijena, slikala jesam pa evo slika:
prvo rudbeckie ![]() ![]() ![]() Pa stolisnici ![]() ![]() ![]() sljez ![]() kniphofia ( Bako Bea predivna je ![]() ![]() ![]() liatris ![]() a ovaj cvijet mu je neko čudo prirode ![]() napokon crvena monarda zahvaljujući Lili ![]() echium rusicum ![]() clematis justa ![]() i na kraju miris mediterana ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mislila sam da takve slike postoje samo u časopisima i da je nemoguće tako lijepo cvijeće imati u vlastitom vrtu ! Cure pa di to sve nabavljate ? A kaj se tiče TM svaka mu čast
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Neuobičajene stazice u vrtu posebno privlače pozornost.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Digitalisi baš uživaju kod tebe.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pregledala nekoliko stranica unazad i moram pohvaliti tvoje cvijeće....alstroemerie su jako lijepe! Kao uostalom sve!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |