Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 67> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Predivni hemerocalisi, stvarno predivni! I ova zelena gladiola je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala malaluna!
![]() Danas kod mene jako sparan, težak dan............ Počela je sezona zalijevanja jer je pre toplo pa tako i suho!
Danas samp par slika.
Procvjetala zelena gladiola:
![]() - nekoliko hemerocalisa -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - zelena santolina procvjetala, siva još nije:
![]() i malo plavoga za kraj, plumbago počinje cvjetati:
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Jooooj koje ljepote tu!!!
Bergenija pomalo, neke od nas će herc udariti
![]() na sve, sve... ovak
![]() Poz
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
springy - sjemena muškatne kadulje ima k'o u priči! Pošalji mi adresu na PP.
Oprostite što mi je sandučić pun! Tako brzo se napuni!
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opet sam prošetala tvojim divnim vrtom i ostala zapanjena kao i uvijek draga !!!!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme kad sam vidjela ove stolisnike skoro sam pala u nesvjest! Stvarno su prekrasni! A da li se može sakupiti sjemena i od muškatne kadulje??? Ja bi i toga ako može
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svratim malo da vidim tvoje cvijeće
Jupiii! |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ej draga mislim da trebaš isprazniti sandučić jer pp ne prolazi !!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Dragi ljudi - misty-da, nata07, medvjed, anaida, baka, niho,semira i miria hoya........................hvala!
![]() Svima kojima se sviđa stolisnik molim adresu na PP i šaljem sjeme jer će ga biti za izvoz!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šećem i divim se. Prekrasno - kratko i jasno!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasno! gledam te tvoje stolisnike i moram si nabavit slinček! ima li šansi da se ogrebem za malo sjemena?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Oduševljena svime što sam kod tebe vidjela, najljepše te pozdravljam..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Prekrasan vrt.
I mene je stolisnik oduševio. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A ,šta da kažem na toliko lipote ,nadam se da ću to ovako izraziti:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa nije me bilo skoro mjesec dana,( ne samo u tvom vrtu). I sad sam krenula od svibnja do jučer i nemam riječi.
Prvo kako ste sve to krasno složili, oko vrata, pa onaj "nosač" sa strane s onim klematisom koji visoko cvjeta... a drugo toliko puno cvijeća raznih boja u toj, ipak, škrtoj istarskoj zemlji, je prava čarolija.
Predivno, predivno, predivno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sve ti je super draga, ali stolisnik je ono, mrak .....
i da vidim nemaš ga u žutoj boji (ili ga nisi slikala) pa ako imaš volje za zamjenu - kod mene ima žuto koliko voliš ali nemam ove ostale boje..
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |