Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svima koji su posjetili moj vrt, svima koji su bez pitanja vibrali pozitivne misli od srca veeeeelika hvala
![]() A sad kad sam konačno "na pola" u vertikali kako bi to Mira lijepo napisala ![]() cosmos ![]() ova mala patuljčica je izniknula ispod grma, valjda je sjeme odnekud dolepršalo na bauštelicu ![]() sljez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nisam znala kad sam ga kupila kakve je boje, vrlo sam zadovoljna ![]() ![]() i ona je počela rasti, polako ali sigurno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konačno su provvale ove moje trogodišnjakinje, dugo im je trebalo ali sad su pune pupova i cvijetova ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kat.Reina ljepotica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo je, meni najdraža dalija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prošla sam cvjetnu terapiju u tvom vrtu (opet!) ispočetka, a vruće je pa sam se malo sklonila ispod ovog čudesnog luka
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve ti je preljepo
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ivna ležanje je vrijedno truda ,i onako je prevruče sada, nakon ovih silnih kiša za vrt(ako te to može utješiti ) .Uživaj s nama sada kroz slikice i forum ,biti če vremena za fizičke radove
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ležanje neka ti bude ugodno i ljepše uz nas i vrtove, a mi ćemo te strpljivo čekati!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Suseda
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ivnice draga za tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Drage moje, zahvaljujem vam što me posjećujete iako nema novih slikica
![]() ![]() ![]() Veeeelika pusa svima !!! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hajde Ivnice daj malo slikica ruselije,dalije...........
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U tvom je vrtu tako ugodno. Cvijeće jako lijepo izgleda, svaki zaslužuje da se zastane kraj njega. Ovoga sam puta zastala kraj crvene koprivice. Baš je lijepa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
![]() |
|
Dalija blista,imendanski poklon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
WOOOW kako su ti prekrasni cvijetići
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() možda ipak ovog puta koprivice
![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj draga moja zaista nemaš zašto biti nezadovoljna pa sve ti lijepo izgleda, oleanderi su ti prekrasni, ruselije su isto divne...i da ne nabrajam dalje sve što si nam pokazala je lijepo...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ivnaaa pa kod tebe je raj zemaljski
![]() sve je to meni super, ali me pasiflora oduševljava i ako se ne varam ima pupove??? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za ostiće uzgojene iz sjemena
![]() a sirotica (aptenia) se svukud progura ![]() super ti je zelena zavjesa -propustila sam nešto- Sretan Imendan ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |