Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 104>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 08:32
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Misty karanfili sad kreću po drugi put cvjetati..
Idem odmah još pažljivije podrezati moje, možda će i oni htjeti cvjetati ponovo? Disapprove
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 08:27
Joooj hvala vam svima. janette nadam se da će biti prilike za još koji susret..

Misty karanfili sad kreću po drugi put cvjetati..
Springy nadam se da će se i tvoja uspješno primiti i vjeruj na godinu će ti več biti ogromna..
Kat.rea za rumenku nema problema ima je dosta tako da čuvam za tebe trajnica je i dosta se širi.., od pakujca moram danas pokupit sjeme..

Još jednom hvala svima na posjeti
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 23:03
E stvarno je prekrasan ja ga nemam a vidim moja ga zaova nabavila .što znaći dok s eona gdje odmakne morače biti moj -bar 1 pelcer -prekrasan je
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 21:45
Stefi draga, ja ovako šepava danas raspalila šetnju tvojim dvorištem smile214, zastala kod svakog cvijeta, grmića i samo smile227 ovo mi je lijepo, pa i ovo, ma sve je prepreprelijepo.Naravno kod nekog sam se malo duže zadržala, recimo onaj "crni" pakujac, ponovit ću Ivnine rijeći... nadam se das i skupila sjeme Wink kao i od bijele nigele. Onaj prekrasni grm što grli tvoju princezu, mislim da si napisala da se rumenka zove, jel to trajnica?, ako je smile143jedan korijenčić. Nad hibićem boje breskve sam slinila, ali sa crvenim si me dotukla smile182. I kod ogrozda sam se malo zadržala, malo "brke omastila" LOL, uh njega si želim, samo neznam gdje da ga posadim, možda kako veli Triša MM na glavu smile96.
Repara u novom izdanju je ideja ne za 5 nego za 10+ Clap.
I da ne zaboravim surfinije, fuksije, dalijice... ma mogla bih do sutra nabrajati i opet bih nešto zboravila pohvaliti... zato pohvala za, kako se to kaže, ukupan dojam i trud  smile141.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 17:24
draga moja vrt ti je predivan cvijeće lijepo njegovano i rascvjetan, ruže klementisi lale .kosmos. bugica i neznam šta sve da ne nabrajam super je sve .šetnja kroz tvoj vrt opušta i uživam gledati slike tvojih biljaka a tek ukrasne trave i jezerce sve je supersmile57
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 14:34
Stefi predivno ti je cvićesmile57Vidim da ti je cosmos počeo cvitati,a tu je i crvena hortenzija,a i puno drugoga predivnog cvićasmile64
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 11:08
Jao kad vidim onu lozicu srce mi zatitra!!!!!!!Smile Predivnog cvijeća tu ima! Jel onaj veliki crveni cvijet hibiskus??? Predivan mi je!!!smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 09:24
Jesu li ovo ponovo počeli cvjetati karanfilići? smile39

Time is something you can never get back..
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 00:22
Stefi, draga, koja eksplozija boja kod tebe! Pasiflora... ah, nemam riječi!
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 00:03
Vrt ti je predivan!smile162
Na vrh
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 00:00

Prekrasno cviječe,žao mi je što ga nisam mogla vidjeti u živo!!!

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:27
Puno vam hvala bergenija i kaktusiću...M.kaktus dipladenija je skoro cijeli dan na suncu ima samo malo hlada ujutro..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 20:24

Vjerujem da uživaš u svom vrtu jer je zaista pun raznog bilja! A sve je cakano!Wink

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 19:41
Prvo sam htjela ovo pohvalit pa ono i sad na kraju pohvaljujem sve jer ti imaš puuuuno prekrasnog cvijeće.Reci mi samo da li dipladeniju držiš na suncu ili u hladu.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 19:36
Hvala vam na posjeti i na lijepim riječima
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 18:17
i ja se slazem sto je hoya rekla
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 17:48
Kako kaže Anaida: Kao i uvijek raznolikost i bogatstvo, ali kao i uvijek ja najprije na tvoje jezerce! Zaista je lijepo!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 17:38
Kao i uvijek, vidimo raznolikost i cvjetno bogatstvo tvog cvjetnjaka!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 17:10
WOW! pa ovo je prekokrasno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 17:08

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.