kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 22> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Đizus...predugo me nije bilo tu....srećom da je tu bio tiramisu pa sam si podigla šečer u krvi inače bih pala u nesvjest.......sretne su tvoje frendice što te imaju, ovi ručni radovi su zbilja neprocijenjivi i prekrasni.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
delmare: hvala, drago mi je da ti se sviđa
![]() ![]() ali samo nemoj padati u nesvijest, pogotovo ne po ovoj vrućini ![]() moje orhideje: hvala na posjeti i komentaru ![]() ![]() ![]() i ovo 'na globalnom' nisam shvatila ![]() |
|
![]() |
|
moje orhideje ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Pala sam već na prve dvije čestitke, onom cvijetku i violini, pa mi se ne da više padat na ove pozivnice...ma sve super, al boli brate!
![]() ![]() Kami, sve skupa: ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
S obzirom da su mi trebale povremene pauze od laptopa, tipkanja i iščitavanja tekstova,
stigla sam napraviti nekoliko stvarčica (doduše, većinom u predzadnji tren skupa s fotkanjem tradicionalno u zadnji tren ![]() Voila, prvo moj rođendanski parfe, ispalo je malo Shabby-meets-Sugar-and-Cocoa, ali ostalo vintage... I naravno da sam totalka zaboravila da je šećer u prahu osjetljiv pa se otopio u frižideru u roku keks, ovo je foto-dokaz da je stvarno bio šabloniran na torti ![]() ![]() ![]() Ensuite, čestitka prijateljici koja je diplomirala početkom srpnja, a inače dosta šiva pa sam joj priložila i cvijetak :) ![]() ![]() Ovo je bila čestitka koju me teta zamolila za rođendan jednog malog violinista, sina njezine prijateljice :) ![]() ![]() Finalement, ono najbitnije (po kvantiteti, ali i kvaliteti) su pozivnice koje sam radila prijateljima prije koji tjedan :) Oni su prezadovoljni, kom god su već udijelili pozivnicu se ugodno iznenadio, a i ja sam baš zadovoljna kako je sve ispalo, pogotovo jer mi je to bilo prvo osmišljavanje i izrađivanje pozivnica za nečije vjenčanje! ![]() Trebalo im je oko 5 tuceta komada (60-ak) i najsretnija sam što uopće nisam koristila ljepilo nigdje u pozivnici (rezuckanje mi nije mrsko, ali ljepkanje papira izbjegavam). Ova kuverta-omatalica i kutijica-spremalica su me oduševile, a šablona im je baš sjela! Materijal je ispao dosta povoljan, a ruke su preskupe za naplatu pa su na poklon ![]() ![]() Ove fotkice nisu nekaj, ali jedino sam ih tu nekoliko odjednom pofotkala, totalno sam zaboravila makar tucet na hrpu pofotkati... ![]() Više o izradi pozivnice u nekom sljedećem postu kad organiziram sličice ;) (ovu šablonu (naziva:vintage medallion) sam osvojila na jednom hrvatsko-filipinsko-američkom blogu i to je prvi put da uopće koristim kupovnu šablonicu. Zahvaljujem i mare koja mi je posudila svoju šablonicu, ali morala sam se iživiti na svojoj prvo :)) |
|
![]() |
|
leonarda: malo kasnim sa zahvalom, ali puno hvala i na komentaru i na čestitanju
![]() I da ne bi netko slučajno pomislio da sam zahrđala, trenutno sam u dovršavanju diplomskog, a u međuvremenu sam prijateljici dokrajčila pozivnice za svadbu i još sam neke sitne poklone i čestitke radila; fotke tokom ljeta, strpljeni-spašeni ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako profinjeno....elegantno....neznam kako opisati tvoje radove....graciozno....bravo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Linaaa, nirvana (opet ;)) i KIKA 56' - hvala puno djevojke
![]() nimalo ne lijenčarim, ali otom-potom, rado bi kad bi mogla kreativno lijenčariti, ideja ko gljiva poslije kiše ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-kakva ljepota-odmor za oči
-primi i moje čestitke |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Happy birthday !!!
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Sretan Rodendan ti..... tra la la la la .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazijo mila, znaš da ja volim čestitati u galerijama pa su onda i čestitke meni dobrodošle i ovdje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
znam koliko voliš kad ti baljezgam u galeriji pa ću ti zato baš tu poželjeti Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala predraga Primavera na divnom komentaru
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kao i uvijek, tvoja personalizacija dekorativnih predmeta i ženskih ukrasa jednostavno ostavlja bez daha... mogu samo potpisati sve pohvale i izreći: hvala Bogu na ovako kreativnoj dušici
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
vallisa: hvala puno, i jako mi je drago da ti je lijepo za pročitati i popratne opise
![]() Lina: hvala, stavila sam linkove jer su ionako lako dostupni na webu, a di bi ja došla da se baš svim što drugi rade zarazim... Izaberem ono što mi se sviđa i što mislim da se može dobro iskoristiti za razne ideje, a češće tražim upute za nešto određeno pa ih nekad ni ne nađem... ![]() maredelmare: BRAAAVO, hvalaaa!!! Svaka čast i tebi na trudu i gospođi na prenošenju starosjedilačkih izraza ![]() ovo za punđu isto super za naziv, prije su šinjorine dolje na jugu dosta nosile kosu skupljenu u punđe ![]() Zapamtit ću da si prva došla do novih (lokalnih) naziva ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eeeeeee, kamita...uspila sam naći dva izraza, od jedne gospođe čija obitelj su starosjedioci u ovim našim krajevima.
Dakle, šnala bi bila FERMAJA, a ona šnala koja se koristi za pundže...znaš one crne u obliku izduženog slova "U", to ti je FORKETA. Eto, uspila sam, uspila sam! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
kaj ti nije dosta kaj si me zarazila sa kawasaki ruzicama sad jos i ovo joj morat cu probati hvala za linkove.
stvarno presavrseno radis zakon |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sve ti je predivno i tako lijepo objasniš šta si radila, svaka čast...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, OTOK, pogotovo za puntapet jer sam isprva mislila pitati i za nazive za zihericu :D
Ma, te kvačice-krokodilke su one štipaljka-špangice koje imaju male zubce kao krokodilske :) Metalne frizerske špangice bez zubaca se zovu klipse (edit:a ne tiple ![]() Budem probala sliku naći negdje ;) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |