Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mini-mini vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mini-mini vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 23>
Korisnik
Poruka
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:25

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:27

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:27

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:31
bugica

pelargonije

oleanderi

krumpirko

klematisi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:32
kamenjar

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:34

toliko za sada od mene Smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 15:52
Imaš ti toga za pospremiti po zimi poprilično!
Koliko samo katusa...
A sviđaju mi se i različite fuksije. Nekako više dođu do izražaja ovako skupa...
Sve u svemu mini vrtek je Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 07:20
Prekrasni primjerci pikavaca, bugica je fantastična a o fuksijama da ni ne pričam !
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 07:39
Fuksije su ti fenomenalne,puno vrsta koprivica,bugica mala i rascvjetanasmile64Uposudi sa surfinijom jeli ti ono tamjan?Klematis je pun cvjetova,oleandri,a tvoji kaktusi su smile227Vidim da neke usmjeravaš gore u visinu pa ako budeš imala nešto sa strane sjeti se tete MireWink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:01
Sad ću riskirati da me napadnu svi kaktusoljupci, ali jedva sam preskočila sve te bodljikavce da stignem ovdje gdje mogu pohvaliti tvoj kamenjar, prekrasne đirane, raskošan clematis (sve mi je draži što ih više vidim!), a posebno ovu nježnu fuksiju!

Time is something you can never get back..
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:25
imaš predivne fuksije, kaktuse, klematise, a tek kamenjar,prelijeposmile227
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:15
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Imaš ti toga za pospremiti po zimi poprilično!
Koliko samo katusa...
A sviđaju mi se i različite fuksije. Nekako više dođu do izražaja ovako skupa...
Sve u svemu mini vrtek je Thumbs%20UpBig%20smile

Baka hvala na posjeti!!!
Bome i imam dosta toga za spremati i svake godine se borim s tim,nešto propadne,nešto opstane.
I ja sam ove godne baš nekak zapela za fuksije.
Mini vrtek se ipak malo proširio,sad ga samo treba dotjerati!!! LOLLOL
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:17
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Prekrasni primjerci pikavaca, bugica je fantastična a o fuksijama da ni ne pričam !

Hvalaaa!!!!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:24
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Fuksije su ti fenomenalne,puno vrsta koprivica,bugica mala i rascvjetanasmile64Uposudi sa surfinijom jeli ti ono tamjan?Klematis je pun cvjetova,oleandri,a tvoji kaktusi su smile227Vidim da neke usmjeravaš gore u visinu pa ako budeš imala nešto sa strane sjeti se tete MireWink

Koprive su samo 4 posađene,a kad tamo svih boja ih ima!!!!
bugica je ovogodišnja,lani mi pozebla a i nije cvjetala pa sam joj rekla ako neće cvjetati ide u kompost LOLLOLLOL
Da u tegli je tamjan.
Kaktusi me ne slušaju baš,nikako da procvatu,neznam što krivo radim....
nekako su mi draži pojedinačno,sa skupnim sađenjem nemam sreće..... od onih koji imaju mlade samo reci koji!!!!!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:33
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Sad ću riskirati da me napadnu svi kaktusoljupci, ali jedva sam preskočila sve te bodljikavce da stignem ovdje gdje mogu pohvaliti tvoj kamenjar, prekrasne đirane, raskošan clematis (sve mi je draži što ih više vidim!), a posebno ovu nježnu fuksiju!

Ma neće te napasti LOLLOLTongue
Kamenjar je tek u nastanku,stalno nešto prčkam po njemu (još da nema te kruške koju okružuje bio bo ljepši)
Klematis sam preselila na drugo mjesto,nadam se da nisam zeznula i da neće uvenuti sada,treba mi ih još 6 da pokrijem tu površinu s njima
A od svih fuksija koje imam,ova je najnježnija zato i je odvojena da dođe do izražaja
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:34
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

imaš predivne fuksije, kaktuse, klematise, a tek kamenjar,prelijeposmile227

Hvala!!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 15:50
Cvijeće ti  je prekrasno. Fuksija je baš prava ljepoticasmile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 18:30
koprive, fuksije, kaktusi - sve je predivno!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2010 u 21:59
ima pravo RSara,sve je predivno!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 15:18
Malo novih sličica od mene

trubljica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.