Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugica
![]() pelargonije
![]() ![]() ![]() oleanderi
![]() krumpirko
![]() klematisi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() toliko za sada od mene
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš ti toga za pospremiti po zimi poprilično!
Koliko samo katusa...
A sviđaju mi se i različite fuksije. Nekako više dođu do izražaja ovako skupa...
Sve u svemu mini vrtek je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Fuksije su ti fenomenalne,puno vrsta koprivica,bugica mala i rascvjetana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sad ću riskirati da me napadnu svi kaktusoljupci, ali jedva sam preskočila sve te bodljikavce da stignem ovdje gdje mogu pohvaliti tvoj kamenjar, prekrasne đirane, raskošan clematis (sve mi je draži što ih više vidim!), a posebno ovu nježnu fuksiju!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš predivne fuksije, kaktuse, klematise, a tek kamenjar,prelijepo
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Baka hvala na posjeti!!!
Bome i imam dosta toga za spremati i svake godine se borim s tim,nešto propadne,nešto opstane.
I ja sam ove godne baš nekak zapela za fuksije.
Mini vrtek se ipak malo proširio,sad ga samo treba dotjerati!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Koprive su samo 4 posađene,a kad tamo svih boja ih ima!!!!
bugica je ovogodišnja,lani mi pozebla a i nije cvjetala pa sam joj rekla ako neće cvjetati ide u kompost
![]() ![]() ![]() Da u tegli je tamjan.
Kaktusi me ne slušaju baš,nikako da procvatu,neznam što krivo radim....
nekako su mi draži pojedinačno,sa skupnim sađenjem nemam sreće..... od onih koji imaju mlade samo reci koji!!!!!
|
|
![]() |
|
Ma neće te napasti
![]() ![]() ![]() Kamenjar je tek u nastanku,stalno nešto prčkam po njemu (još da nema te kruške koju okružuje bio bo ljepši)
Klematis sam preselila na drugo mjesto,nadam se da nisam zeznula i da neće uvenuti sada,treba mi ih još 6 da pokrijem tu površinu s njima
A od svih fuksija koje imam,ova je najnježnija zato i je odvojena da dođe do izražaja
|
|
![]() |
|
Hvala!!!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvijeće ti je prekrasno. Fuksija je baš prava ljepotica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ima pravo RSara,sve je predivno!
|
|
![]() |
|
Malo novih sličica od mene
![]() ![]() trubljica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |