Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 140> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo je gladiola koja je još lani rasla između temelja i betonskog opločenja iz gomoljića koji je opao u rupu i tu živi bez zemlje, vode , gnoja
unatoč jakoj zimi kakva je bila ova on je prezimio i cvasti će, a do gomolja ne mogu kao što se ne mogu niti riješiti ove trave kaoja isto tako raste iz pukotine...
a tu se vidi i da će cvjetati
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Misty-da, Mira021, Antonija, Bergi, Lantana, Šmrsko i jannette 77, hvala vam na posjeti i što uživate zajedno samnom u mome cvijeću
![]() Misty, ma natapam ih i ja sada, ali nisam odmah i eto žute hostice su pune rupa.
Lantana hvala na želji za dobrom kišom, vjeruj da je i više nego potrebna, mi dišemo na škrge, a cvijeće moram stalno natapati.
Šmrcko, ako uspije stablašica ja ću biti presretna, a danas se i pojavio i prvi cvjetić na ovoj u tegli
![]() ![]() Jannette, možda ćeš se več nagodinu smijati sama sebi, jer pogledaj malo u naše oglase, pa još ako dođeš na koju kavicu, da vidiš koliko ćeš onda imati vrsta cvijeća i ja nebih pola od ovoga imala da nije dragih forumašica...
Danas sam otkrila opciju makro na mom fotiću
![]() ista ruža, samo malo bolje rascvjetana
ova je puna trnja
![]() bijela koja bojom liči na penjačicu, ali... nije, barem sam ju ja uvijek porezala kao čajevku
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Klematis,zvonćić balonćić su mi pre pre krasni!Ostić,verbena i dragoljub prva liga!Stvarno ti je lijepo cvijeće,ja bum se plakala...kad bum ja imala tako puno raznovrsnog bilja buuuu....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Banana je fenomemalna, i cvijeće ti je prekrasno
![]() Želim ti uspjeha sa stablašicom ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me Kate malo kod tebe, lijepo si sredila vrt
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
evo mene opet i hvala na dobrodošlici, i dalje sam uživala
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gazanija,ostići slatka verbenica,a dragoljub,lipo cviće imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve više mjesta u mom srcu zauzimaju gazanije, tako nježne, svaka različita, prelijepe su i tvoje!
A sad o puževima. Sigurno si vidjela moje, zbilja su ogromne, a nedavno sam primijetila i ja te rupice na njima ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Hej Sarić pa i ti si se vratila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bako ove godine ću se ja tješiti sa tvojom, nema je propala u podrumu...žute, a možda je koja i crvena, su isto još male, još ne cvjetaju, ali od narandžaste ništa nije ostalo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |