Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
Forzicija2005 hvala
![]() Lantana hvala na posjeti,eh naše bure,one su posebne ![]() Smrcko hvala,ambiciozna je moja Aptenia ![]() Misty uvijek ti se razveselim ![]() A sada ću ja po običaju redati moje slikice ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Smrcko me sad podsjetila na tvoju siroticu i znaš što? U tvom i Lantaninom vrtu sirotice su postale milionerke, a i ne čudim im se
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mira i nije baš ni mali ni skroman vrt, imaš puno lijepog cvijeća, gladiole su ti prekrasne
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Antonija hvala što si me posjetila i drago mi je da si uživala
![]() Kat.rea hvala na posjeti,ma razumim ja da se ne može stići u sve vrtove i zato ne zamjeram nikome,za sve treba puno vremena,a netko ga ima više a netko manje ,a imamo i druge životne obaveze ![]() ![]() Mari srce si ![]() Misty draga za tebe i mislit ćemo i na tebe ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Miro draga, ja, namoju žalost i sramotu, tek danas uspjela pregledati tvoj "maleni i skromni vrt"
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bila u posijeti i uživala!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara hvala na lipim ričima,ništa nova kod mene da grješim,a je istina je da se čovik uči dok je živ vidim ja to ,koliko se god trudiš uvijek malo znadeš
![]() Hana,ne mogu se požaliti na život,a i gorko ima svoju kvalitetu i draž ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ej Mirče tebi mora da je život presladak kad tražiš gorku metvicu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lucy hvala
![]() Retriver Sara hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
Ajoj Misty ,a ja još rekla da sam to kod Gio pročitala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijep ti je vrt draga Mira, predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hosta je tako zaštitnički obgrlila gorku metvicu. Lijep prizor.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |