Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 140> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
limeni je bas
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Misty, da znaš da sam pored "rogova " posijala slak, a kako sam da bih rogove uglavila u zemlju morala malo pomaknuti jedan ščir, a poslije ga vratila u zemlju i zalijala obilno ( vidi se mokro na slici) tako već danas se vidi da nešto niče...
Antonija, moja kuća je skoro na sredini parcele i na nijednoj strani nemam puno prostora, ali zato nastojim barem jedan uski dio zasaditi sa cvijećem...
Mari, Jannette, biti će malih bananica valjda, ali nažalost one kod nas ne uspiju dozoriti, njima treba 14 (ili 16, nisam sigurna) sunčanih mjeseci, a to kod nas nažalost nema...
Sarić
![]() ![]() Sukulentić me osvojio svojim bojama... tko o čemu, ja o bojama
![]() Mali kaktus, jelda da je cakan
![]() Otoče, imaš pravo za bananu, ja sam lani i sijeno sušila i skupljala zbog banane, pa žica kao zaštita pa krov... ali eto mi i nagrade...
Pogledala sam apteniu c. variegatu, ali ona je zeleno žuta ili zeleno bijela, a ovaj moj ima uz rub lista ljubičaste boje i sa donje strane su listovi ljubičasti... tako da mislim da nije..., ali hvala na trudu.
A sad opet malo sličica...
procvala jedna od novih mini ruža žuto narandžasta
Lani sam imala ščir sa metličastim cvatom i one moje "dvorske lude", oba sa zelenim listovima, a ove godine su metličasti i ovi koji još nemaju cvijeta ali imaju šareni list
a ovome je list "zeleniji"
Ovaj ostić je mislim bračanin
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasnog cvijeća kod tebe.
Vidiš kako banana zna koliko brineš za nju pa te odlučila nagraditi. Ovaj novi cvijetak nekako me podsjeća na siroticu (aptenia) samo sa šarenim lišćem. Ali ima njih i takvih - pogledaj pod aptenia cordifolia variegata, možda je to |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uopće nisi davila,samo ti stavljaj slike,lijepi mi je sukulent kojem neznaš ime
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Još čemo mi i papati banane
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
imaš trudnicu, bit ćeš baka Banana!
ovaj novi sukulent je prekrasan!
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
odlično ti uspijeva banana palma
![]() a mini ruže su simpa |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imam osjecaj da na svakoj strani svijeta imas lijepi vrt i jos ljepse cvijece.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ovom cvjetku neznam ime, a donator mislim da je SilveK
Edit: 27.07.2010. išla sam tražiti u "starim stranicama" šta mi je silvek poslala i pronašla naziv cvijeta Rudbeckia laciniata Goldquelle
![]() i bijeli lupinus ima nekakav cvijet
![]() |
|
![]() |
|
Ono je bio južni cvjetnjak, a sad još malo zapadnog...
moram se malo pohvaliti sa ovime dok nema ni travke, iz ptičje perspektive... lijevo hibiskusi, sredina digitalisi, desno karanfilići, uz lila/ljubičasti i bijeli je procvao, a gore desno je gazanija od Lantane i ? od Horti.
no nisu svi ostići ljubičasti, ovaj je nekak "šučmurasti"
pa jedna petunija divljakuša koja nezna koje bi boje bila, ljubičasta ili bijela
![]() ova dalija je u naravi više narandžasta nego crvena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() mini ruže koje mi je zimus kupio MM bile su žute, nakon presađivanja ostale dvije i ja ih posadila nekidan u vrt, da se ne muče u teglici i jedna je dobila ružičasti nahuk po laticama ( kao Gloria Dei), a druga je žuta
a u nedjelju je MM kupio još 2 teglice sa mini ružama ( ocvalima), no jedna će za koji dan procvasti... pojma nemam kojih su boja.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
trubica ti je prekrasna kao i ostalo cvijeće
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Tri dana se borim sa travom u mojim novim cvjetnjacima, južnom i zapadnom i nako 3 dana... ja pobjednik
![]() U hladovini glicinije...
gore lijevo pokrivačica tla od Horti - latinski naziv je da polomiš jezik a doslovni prijevod sa neta "biskupska korov"
![]() ispod je iglica od Bigičine svekrve i dolje desni je kameleon, eh sad, da li je od Horti ili od susjede, dobila od obje, a opstao samo jedan
![]() rododendroni, teglice koje su donedavno bile u hladu, a koje su "tako lijepo zašpricane", ali kako veli Konte, pa nebum ih išla sa krpicom brisati prije slikanja
![]() lijevo je dalija od Šmrčkice koja je počela bacati pupove
![]() donji red verbena i santolina od Hoye ili Shashe ( dobila pelcere od obje, pa ti znaj čije su)
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |