Moja terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaista poseban cvijet!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Svanulo je..
![]() ![]() ![]() ![]() uživam gledajući ga...
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Antonija,Anaida, Mali kaktus i Goga-zg---hvala Vam na razgledavanju moje terase ......i meni je gerber najljepši-predivan i pokušat ću ga sačuvati za drugu godinu.......Pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
imaš zaista prekrasnu rascvijetanu terasu.vidi se da si uložila puno truda. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni se posebno dopao gerber
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odlične slikice - ne trebaš misliti da je tvoj balkon skroman jer imaš dosta cvjetića i sve je baš lijepo! Gerber je poseban!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prvi put sam tu u posijeti, pregledala sam sve stranice 2 puta i oduševila se i nauživala tolike ljepote!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kutak mog balkona....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cinije-skromne-nisu kao prošle godine kad su same niknule...
![]() cinija okružena kozmosom...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
malo novih slika...
![]() gerber boje breskve.......
![]() ![]() mala vaza -razno cvijeće....
![]() ![]() surfinija na ogradi....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš puno lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
BAKA hvala.......skromnija je ,ali ja sam zadovoljna...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam uživala na tvojoj rascvjetanoj terasi. Sviđa mi se to što imaš raznoliko cvijeće posađeno skupa... ma jednom rječju prekrasna terasa! ne budi tako skromna!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida-voljela bih da i moja kćer voli cvijeće kao i ti (mlađa si od nje 22 dana),ali ona ga samo gleda.
Giooia i Anaida- hvala Vam što ste pogledale moje skromno cvijeće....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad mi bas prijaju suncane slike
![]() |
|
![]() |
|
Sunčane slikice uvijek su mi najdraže! Tako i ove tvoje najnovije.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Slikano po jakom suncu.....
![]() ![]() ![]() ![]() neće biti kao prošle godine......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo rascvitana terasa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |