Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 140> |
Korisnik | |
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kak si se samo razmahala,te južni te sjeverni da ne povjeruješ a vrt bu još malo pa botanički..imam i ja jednu tvoju trubu al ne misli još cvasti nekaj se ljuti - možda ju muči nostalgija neznam
E a za ozbiljno tak si ja nekak zamišljam svoje dvorište kad bu gotovo -svega i svačega i sve šareno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitke TM lijepa euphorbia
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo za TM, poklon je fenomenalan
![]() Ma koga briga što nema cvijeta i banana, drvo banane nekako izgleda egzotino i fora u vrtu, odmah pada u oči kad se slika promatra. ![]() A u ostalom ima banana u dućanu, okačiš Bonitu kao ja pomidor od Konzuma prošlu godinu. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je cvijeće! Sram me bilo
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje gošče, hvala na posjeti i dođite mi opet, pogotovo dok cvatu trube
![]() Šmrcko, ne sumnjam da ti je banana
![]() ![]() A danas me MM obradovao sa biljkom o kojoj pojmaaaa nemam
euphorbia lactea
još kada bih ja znala jesu joj to cvjetići na vrhu, šta voli, a šta ne voli, da ne "ubijem" biljku i cvjetiće u svom neznanju...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nakon dugo vremena evo me malo u tvom vrtu i odmah naiđem na trube
![]() ![]() baš fino guštate u hladovini vas dvije, a vrt pun cveteka ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Limeni orkestar je predivan!!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj se vrt predivno drži i prkosi vrućini! A bome ga ti i lijepo održavaš sa svojim kičmastim
![]() Na kraju dvije ljepotice na krasnoj terasi!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ove trube su ti za 10, a i taraca je lijepa.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvijeće ti je predivno, ali prvo mjesto dajem bananici
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
E pa i nije teško uživati u takvom lipom okruženju prepunom cvića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš volim što vas ovako vidim zajedno...
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Curke hvala, ja sada uživam u mirisu mojih truba i moram vam reći da je čaroban, mmmmm.
Nana, hvala ti je to je on.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Puno pozdrava djevojkama. Trubljica mi je jako lijepa, ja ju imam ali ne cvjeta još..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Volim zaći u tvoj vrt, puno lijepoga što nemam, a ne mogu ni imati. Posebno lijepo zvuči limena glazba.
Odnedavno i ja imam sukulent kao tvoj novi, samo skromnijih dimenzija, ali raste. Zato me je razveselilo što sam upravo na netu slučajno naletila na sliku s nazivom. Sjetila sam se da sam ga kod tebe vidjela neidentificiranog, pa je veselje dvostruko. Dakle, gotovo sam sigurna, to je Crassula pellucida ssp marginalis 'Variegata'. Provjeri.
Pusa prelijepoj Rei
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |