Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 48>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:23
Kutija ti je prekrasna, kao i svi radovi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 21:39
Srebrno, sivo ljubičasta kutija je tako uredno i detaljno uređena sa lijepo izabranim motivom i zaslužuje svaku pohvalu
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 10:46
afričke kutije su mi predobre.....ali drugo od tebe nisam niočekivalaSmile....
a srebreno ljubičasta kutija mi izgleda MRAKsmile94......ali e vidim ju baš najbojle i ne kužim čemu samo jedna zamagljena slika.....smile43
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 01:00
 Shocked ...wow, i mene su oduševile afričke kutijice, ali bome ni ova ljepotica s meni jednim od najdražih motiva nikako ne zaostaje... baš naprotiv, em je kutija sama po sebi neobična, em si ju ti izvanredno znalački obradila, sve detalje (kao i uvijek) vrlo pomno iskombinirala, ali složila bi se s Mare N., daj još koju fotku ove ljepoticesmile89
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 20:55
Anastazija , haljina je kako si rekla malo bolje poslikana i u galeriji ručni radovi je postavljena.
Hvala ti za komentar i interes za moje radove.
Oprosti nije u ručni radovi nego razni hobi
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2010 u 21:52
hvala djevojčice   
ali vidim da ću morati malo još poslikati srebrno-ljubičastu kutiju...sutra... obečavam!
ali sad hitam vidjeti nadinu haljinu  
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 16:29
da se iskupim prvo što sam stavila samo jednu sliku ljubičaste kutije, a drugo što to nisam napravila jučer (stvarno nisam stigla - može mi mama napisati ispričnicu ako trebaLOL) evo sad 4 friške fotkice te iste kutije. malo sam se potrudila i oko sceneEmbarrassed

a kad smo već u lavandastom raspoloženju da vam odmah pokažem kakve vrećice sam napravila za sušenu lavandu. od ove hrpice sam već dosta podijelila, ali imam još jednu turu osušenog cvijeta kojeg treba ambalažirati. da, da... sama sam brala i sušila lavandu i to onu istu koju sam sama posadila...

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 16:37
Divnaaa kutija, ali stvarno fotić radi čuda pa su na njoj bile sve boje lavande - srebrna, zelena, lila, ljubičasta, bijela Cool
Sviđa mi se scenografija, samo se nadam da si pokupila ovo što je ispalo s lavande i zafitiljila u neku od vrećica LOL
Vrećice su odlične, lijepo si rubove sredila, a motivi sa sličica su baš pitoreskni, čudo da si koju sebi uspjela ostaviti Approve
I dobro ako nisi sadila i brala svoju lavandu, a sušila i pakirala tuđu Stern%20Smile Bravo za DIYby (do-it-yourself-by-yourself) Thumbs%20Up
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 16:52
Ajme ajme - Slavonka pa lavanda?!?! Nešto mi ovdje ne štima? Tongue Imaš nevjerojatnu sposobnost od salvete s kojom ja osobno nemam pojma što bih izvući pravo umjetničko djelo! Kutijica je super, jako mi se sviđa kombinacija sa srebrniom bojom, ALI su mi vrećice apsolutno preslatke i sad mi je žao što sam se već unaprijed ispričala da neću moći ovog ljeta do Požegeeeee!!! Cry
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 17:07
kutija je apsolutno fantastičnasmile89.......ma nisam ni sumnjala ali sad se vidi u punom sjaju........odlično si to izvela s obzirom da na njoj nema previše "mesa"Wink......
ali kad si stigla napraviti ove predivne vrećice s lavandomsmile39........divno,divno........
jesam ti rekla da JA stižem u pž????.......Wink
p.s. a da mama ipak napiše ispričnicu smile96
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 17:49
-divim se i uživam
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 18:05
smile89predivna kutija i vrećice s lavandom 
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 20:12
 smile39kutija, vrecice, predobroooooo smile71
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 21:51
sve je vec receno,osim radova divna i scenografija,bravo dragasmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:07
kami, naravno da sve završava u vrećicama. ništa se ne baca! i jesam, sama sam sadila i brala lavandu, pitaj sve iz susjedstva ako meni ne vjeruješ - svi su me vidjeliLOL

izzy, objasnit ću ti jednom vezu mene Slavonke i lavande, osim činjenice da vučem neke morske korijene.
a za ovu salvetu za koju ti kažeš da ne znaš šta bi s njom prilično sam sigurna da sam je baš od tebe dobilaWink
aaaa, baš šteta za tebe da nećeš moći u moj kraj ovo ljeto smile102LOL
a vidiš mare će moći doći ... pa me sad već unaprijed obasipa komplimentima i smekšava me. ha, mare?
vrećice za lavandu sam radila još dok je sav ostali svijet bio obuzet nogometnim prvenstvom, a kako ja bježim od toga kao vrag od tamjana morala sam si naći neku zanimaciju.

KIKA, valliSa, biljana smile79
i vidim da od prije dugujem TB, nadi, Primaveri i ... jesam koga zaboravila? smile78
pa naravno da jesam.... saritu. draga, sorry. nije namjernoEmbarrassedsmile78
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:41
e ko mi je kriv kad sam gledala nogomet umjesto da vezemCry.......sad nemam niš od toga a ti imaš ove prekrasne,predivne vrećice.....bar tako izgledaju na slici....tko zna kakve su u stvarnostiBig%20smile.....
smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:49
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

tko zna kakve su u stvarnostiBig%20smile.....
smile78

daj prestani, prokužila sam te! 
ma dobit ćeš vrećicu lavande! samo moraš doći po nju...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:54
smile60 ja uopće ne volim miris lavande....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 16:12
napokon gotovo!
makeover ormarića za cipele ...

dakle, ormarić sam naravno zaboravila Confused poslikati u prvobitnom stanju jer kad me obuzela želja za poslom odmah sam sve razmonitrala i počela šmirglati. uglavnom bio je onako standardno konfekcijski proizvod od prije cca četvrt stoljeća, boja ajmo reći ono što danas zovu "trešnja". vrata skroz glatka i ravna - bez rombova. ručkice za otvaranje plastične Unhappy

nakon šmirglanja bojano lak lazurom za drvo u boji slonova kost. letvice trokutastog profila izrezane (uz tuđu pomoč - priznajem) pod 45 stupnjeva  i pofarbane u smeđe.
salveta vam je svima poznata... zaljepljena na svoje mjesto, prelakirana satenskim lakom. nakon toga nekim pravim majstorskim ljepilom zaljepljene letvice koje su napravile okvir salvetici.

ručkice zamjenjene prikladnijima

uz ormarić popratni sadržaji: jedna tacnica za odlaganje sata, nakita (?) (u ovom slučaju, obzirom da je rađeno za muško čeljade, eventualno sat) sunčanih naočala i inih sitnica što ispuštamo iz ruku kad dođemo kući ili koje uzimamo kad odlazimo i vješalica za ključeve...
bez 2k, šablona i sličnih "specijalnih" efekata jer, kao što rekoh, rađeno je za muškoga pa mislim da nije bilo ni potrebe - ipak su oni (u nekim slučajevimaLOL) jednostavnija stvorenja

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 16:25

krasno draga anastazija,tako jednostavno i zato lijepo.smile120

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.