hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
onaj ljiljan s točkicama ti je poseban
![]() |
|
![]() |
|
josipa nemoj mi zaviditi pa mi smo bar tu blizu i nema problema biće i reznica
forzicija da si prije rekla moj hugić imao podmladak sa jednom trebom ali je ova gospođa već to uputila na razne adrese, dogodine ako bude javiću ti. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Fany54 draga moja pregledala sam sve od prve do ove stranice..i mogu ti reći da sam oduševljena ljepotom tvog vrta i cvijeća tako je rascvjetano,veselo,šareno ma bez riječi sam pregledala svaki kutak tvog dvorišta ..a o hugici da i ne govorim očarao me je i da te pitam ima li on možda svoje mlade sa nekom trebicom pa da se dogovorimo da pazarim :-) moja ćerkica me odmah pitala hoću li joj kupiti takvog cuku he he...a tek jezero modrac WOW blago tebi pa imaš vikendicu na tako zlatnom mjestu i tek po modracu sam shvatila da si mi jako jako blizu i moramo se dogovorit da se sretnemo i popijemo kaficu jednom prilikom draga moja..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bit će to ok sa slikama samo moraš koristiti veličinu 480 x 640, jer ovako je jako teško za pregedat. Probaj ih smanjit prije uploadanja - lakše je, a i photobucket ze zakon za slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ili je možda lakše preko Photobucketa, naštimaš na početku veličinu i to
ostane. I ako ti nešto nije jasno pitaj nas, pa će netko pomoći.
Veličina slika ti treba biti 640*480 <>http://photobucket.com/ |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sad su slike dobro postavljene, samo ih smanjiti direktno kod stavljanja u imageshack( vidim da si preko njih stavljala)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fanny, možda bi morala smanjiti slikice... Ovako su jako velike pa samim time jako se teško otvaraju.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Meni se otvaraju ali užasno sporo. U čemu je "kvaka"?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Fany54 slike se ne otvaraju,svraticu kasnije.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imaš prekrasno cvijeće
![]() Imam jedan savjet za tebe, pokušaj stavljati slike kao svi drugi, pogledaj po temama. Tvoja slika nije odmah vidljiva nego se mora klizačem dovući u centar da bi bila u potpunosti vidljiva. To uspori komp, i treba dugo da se slike uopće pojave, bar kod mene. Često odem iz tvog vrta da niti ne pregledam slike jer nikada da se otvore. Pokušaj ako možeš raditi kao i svi drugi, bar zbog nas da nam je lakše pregledati slike ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |