anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 48> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidim da ću se morati malo umisliti kad me toliko hvalite pusa vam svima
![]() Kami, šmirglanje je obavljeno s onom električnom napravom za te svrhe (vidiš.... uopće ne znam kako se to zapravo zove... brusilica? šmirglalica?), nemam ja dovoljno kila za ručno šmirglanje takvih komada.
Izzy moj sljedeći projekt je autoportret u Evinom kostimu baš da vidim hoće proći nezamijećeno ili će biti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ljubičasto-srebrna kutija mi je i u prvom predstavljanju bila fantastična, obožavam ovu salvetu, ali ovako prezentirana dokazuje da može još i ljepše izgledati mada njoj čar marketinga doista ne treba jer je savršena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Obožavam ove salvetice (iako nikako da dođu na red) i tvoje ideje i kako si nevjerojatno pedantna! Ideja je genijalna, za tacnu se slažem - mogla si i zaljepiti sliku gole sebe na dnu, njemu bi bilo tak' svejedno i ne bi ni primjetio! Hihihi...
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-samo ovo pišem:preeeekokraaaaasnooo..
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajmeee, divoteee!!!
![]() Kako si ovo vrhunski odradila, bravo bravo! Bilo je tu itekako šmirglanja, kaj si to sve ručno? ![]() Ta salvetica je stvarno predivna u svakoj boji i ne treba joj ništa osim jednobojnih dodataka u prikladnim nijansama, a jako mi se sviđa kako joj stoje letvice (ajme strahote da i to nisi sama rezala ![]() Tacnica je super-praktičan dodatak za hodnik ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prekrasno, prekrasno, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa cini mi se da sanjam, jer ovo je zbilja fantasticno.
Valjda cu i ja kad me kicma popusti nastaviti i napredovati. Ne znam sto bih rekla ali ormar i tacna su mi prioritet, kutija j famozna, ali nisam kod nas vidjela da imammo takve. ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno draga anastazija,tako jednostavno i zato lijepo. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
napokon gotovo!
makeover ormarića za cipele ... dakle, ormarić sam naravno zaboravila ![]() ![]() nakon šmirglanja bojano lak lazurom za drvo u boji slonova kost. letvice trokutastog profila izrezane (uz tuđu pomoč - priznajem) pod 45 stupnjeva i pofarbane u smeđe. salveta vam je svima poznata... zaljepljena na svoje mjesto, prelakirana satenskim lakom. nakon toga nekim pravim majstorskim ljepilom zaljepljene letvice koje su napravile okvir salvetici. ![]() ![]() ručkice zamjenjene prikladnijima ![]() uz ormarić popratni sadržaji: jedna tacnica za odlaganje sata, nakita (?) (u ovom slučaju, obzirom da je rađeno za muško čeljade, eventualno sat) sunčanih naočala i inih sitnica što ispuštamo iz ruku kad dođemo kući ili koje uzimamo kad odlazimo i vješalica za ključeve... bez 2k, šablona i sličnih "specijalnih" efekata jer, kao što rekoh, rađeno je za muškoga pa mislim da nije bilo ni potrebe - ipak su oni (u nekim slučajevima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
daj prestani, prokužila sam te! ![]() ma dobit ćeš vrećicu lavande! samo moraš doći po nju... |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
e ko mi je kriv kad sam gledala nogomet umjesto da vezem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami, naravno da sve završava u vrećicama. ništa se ne baca! i jesam, sama sam sadila i brala lavandu, pitaj sve iz susjedstva ako meni ne vjeruješ - svi su me vidjeli
![]() izzy, objasnit ću ti jednom vezu mene Slavonke i lavande, osim činjenice da vučem neke morske korijene. a za ovu salvetu za koju ti kažeš da ne znaš šta bi s njom prilično sam sigurna da sam je baš od tebe dobila ![]() aaaa, baš šteta za tebe da nećeš moći u moj kraj ovo ljeto ![]() ![]() a vidiš mare će moći doći ... pa me sad već unaprijed obasipa komplimentima i smekšava me. ha, mare? vrećice za lavandu sam radila još dok je sav ostali svijet bio obuzet nogometnim prvenstvom, a kako ja bježim od toga kao vrag od tamjana morala sam si naći neku zanimaciju. KIKA, valliSa, biljana ![]() i vidim da od prije dugujem TB, nadi, Primaveri i ... jesam koga zaboravila? ![]() pa naravno da jesam.... saritu. draga, sorry. nije namjerno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve je vec receno,osim radova divna i scenografija,bravo draga
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-divim se i uživam
|
|
![]() |
|
kutija je apsolutno fantastična
![]() ![]() ali kad si stigla napraviti ove predivne vrećice s lavandom ![]() jesam ti rekla da JA stižem u pž????....... ![]() p.s. a da mama ipak napiše ispričnicu ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajme ajme - Slavonka pa lavanda?!?! Nešto mi ovdje ne štima?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Divnaaa kutija, ali stvarno fotić radi čuda pa su na njoj bile sve boje lavande - srebrna, zelena, lila, ljubičasta, bijela
![]() Sviđa mi se scenografija, samo se nadam da si pokupila ovo što je ispalo s lavande i zafitiljila u neku od vrećica ![]() Vrećice su odlične, lijepo si rubove sredila, a motivi sa sličica su baš pitoreskni, čudo da si koju sebi uspjela ostaviti ![]() I dobro ako nisi sadila i brala svoju lavandu, a sušila i pakirala tuđu ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |