moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisam samo aktivna u Slavoniji, ponudila sam svoje usluge iu Zagrebu, čekam....ali akomi se sve poklopi idem i dalje.....
Hvala ti Primavera na tako lijepim riječima
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Upravo sam ostavila čestitku za tvoj uspjeh i sticanje licence i naziva majstorice što ti jesi bila i prije, na tvom blogu .
Neznam kako bi preveli i rekli na našem jeziku naziv tehnike kojom si postigla uspjeh i službeno priznanje. Bravo Brani i osmisli neku dopisnu školu jer kako sam pročitala nije mi baš blizu u Sl Brodu Čestitke još jednom |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme šta su dobre ova majica i rebe (traperice)!!!
Posebno mi je majica....ma fantazija!!! ![]() Joj nisu valjda ove hlače "sredili" domestosom? ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Petak u 16:00 hoby centar"zlatne ruke", Osijek, Gunduličeva 71 tel. 215 215 Ako ovo ne smije biti na ovom forumu, netko će valjda obrisati..zahvaljujem i pozdravljam |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Poštovanje brani,prelistala sam str.i ostala "paf"...sve je predivno,ali ovaj način slikanja me inače oduševljava...razumijem da imaš talent,ali reci mi molim te da li si pohađala neki tečaj i da li postoji negdje da se može o tome pročitati....
|
|
![]() |
|
![]() one stroke painting na flašama |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ako kazem da je prekrasno, astvarno je.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasno brani!
Tvoje slikanje sam već davno primjetila i memorirala...i ništa me više ne iznenađuje, samo se mogu divit! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Predivni radovi!!!
|
|
![]() |
|
Zahvaljujem svimaaaaaa!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Ona čaša/vaza mi je jako lijepa, predivna...svaka čast :)
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja cu uvijek pisati da me bacas u ocaj jer ja niti potez kista ne znam dobro napraviti /nazalost mrena mi je jaka/
Brani te stvari su predivne, kad kupim nov e majce dobijes ih na izradu. ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-brani,već sam iznijela svoje mišljenje za tvoje radove i neću se ponavljati,ali svaki novi komad je vrijedan divljenja
-kad malo zahladi(kod nas je pakao)pisat ću ti na pp(dali mogu)puno toga me zanima |
|
![]() |
|
Hvala Kika na posjeti , slobodno piši što te zanima na pp a možeš i na mail
branka_59@net.hr |
|
![]() |
|
-hvala velika brani
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
još jedan talenat,zaista sam počašćena i zadivljena tolikom ljepotom,ama ja sam antitalenat za slikanje ali lijepo je lijepo,sve čestitke draga moja
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....draga Brani, velik je tvoj talent i predivne stvari radiš...super mi je kako si oslikala prethodno raspucanu površinu na boci, suncokreti su očaravajuće lijepi, preeeekrasni, a sat... nemam riječi kojima bi opisala osuševljenje.... kako si samo prekrasno dočarala ovaj koprenasti veo okolo...uffff, prekrasno, prekrasno... klanjam se tvom umijeću draga Brani
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Budući da sam bila na tečaju kod jasminke u Osijeku..radili smo sa dvokomponentnim lako...logično da probam oslikati bocu i primjeniti naučeno..a vi prosudite.... |
|
![]() |
|
Svaki puta kazem da me bacas u ocaj. Stvarno je nesto perfektno.Ne mogu se odlucit da mi je nesto ljepse od drugoga.
Suuuuupppppppeeeerrrrr. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |