Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011>
Korisnik
Poruka
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2010 u 06:59
Lipo rascvitana terasa smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 00:29
Slikano po jakom suncu..... 

sad je sve pomalo krenulo..
neće biti kao prošle godine......

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 06:41
Sunčane slikice uvijek su mi najdraže! Tako i ove tvoje najnovije.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 08:08
sad mi bas prijaju suncane slike
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 09:38
Anaida-voljela bih da i moja kćer voli cvijeće kao i ti (mlađa si od nje 22 dana),ali ona ga samo gleda.
Giooia i Anaida- hvala Vam što ste pogledale moje skromno cvijeće....
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 09:42
Opet sam uživala na tvojoj rascvjetanoj terasi. Sviđa mi se to što imaš raznoliko cvijeće posađeno skupa... ma jednom rječju prekrasna terasa! ne budi tako skromna!ClapClapClap
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 18:02
BAKA  hvala.......skromnija je ,ali ja sam zadovoljna... 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2010 u 18:13
Imaš puno lijepog cvijećaTongue
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 16:25
malo novih slika...

gerber boje breskve.......  
mala vaza -razno cvijeće....

surfinija na ogradi....na ulazu u kuću i na terasi......

skromno,ali ja uživam gledajući ga kako se svaki dan mijenja....
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 16:28
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 16:31
Cinije-skromne-nisu kao prošle godine kad su same niknule...

cinija okružena kozmosom...
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 16:34
mali kutak mog balkona....

i ljuta papričica koja raste kraj cvijeća...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 18:08
prvi put sam tu u posijeti, pregledala sam sve stranice 2 puta i oduševila se i nauživala tolike ljepote!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 18:51
Odlične slikice - ne trebaš misliti da je tvoj balkon skroman jer imaš dosta cvjetića i sve je baš lijepo! Gerber je poseban!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:08
I meni se posebno dopao gerberClap
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 21:03

imaš zaista prekrasnu rascvijetanu terasu.vidi se da si uložila puno truda.
smile106
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 23:00

slikala sam predvečer po kišinadam se sutra otvorenom cvijetu
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 23:08

Antonija,Anaida, Mali kaktus i Goga-zg---hvala Vam na razgledavanju  moje terase ......i meni je gerber najljepši-predivan i pokušat ću ga sačuvati za drugu godinu.......Pozdrav
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 09:47
Svanulo je..cvijet je predivan

uživam gledajući ga...

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 10:08
Zaista poseban cvijet!
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.