Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 165>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:33
drage moje hvala na pohvalama Embarrassed nije to ništa tako spektakularno samo volim cvijeće, a ono mi uzvrača cvijetajući smile79
anči39 i smrcko brzo je stiglo nadam se da nije oštečeno smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:22
Glica je stigla doma, eno je se brćka u lavorčeku.
Bit će mažena i pažena, hvalasmile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 15:57
Bromi ovo je pravi cvjetni raj, lijepe njegovane biljke, puno zelenila i cvijeća smile120 
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 15:56
Adresa: Cvjetna oaza, Bilogora.
Zaista predivno.
Ovih dana zamišljam sebe uz toliko cvijeće. Kako to uspješ zaliti i održati !? Nema čega nema - a sve super!

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 15:43
Bromelija uljepšala si mi dan !
smile230                        smile78smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:41
hibić je stvarno poseban smile39
ma nemre se pretjerati sa cvijećem...jedino bude malo panike na jesen kada dođe vrijeme spremanja LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 10:32
Kažeš da si pretjerala s hibićima, a ja opet mislim da tog prelijepog cvijeća nikada nije dosta! Sad imam samo roza, pitam se bi li bilo previše nadati se nekom pelceriću ili barem sjemenju crvenog, narančastoh i bijelog kojeg imaš? Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 08:56
Mocvarac predivan kao i citav vrt,za Cezara i Tarzana
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 06:55
Pozdravček ljubimcima, a ujedno je i ta slikica na kojoj su oni krasna - sve u cvijeću, sve u zečenilu, sve u šarenilu!! I pojedinačne sam slikice sa zanimanjem pratila, pamtila imena i promatrala kako su zdrave i lijepe!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:09
zadivljena sam ljepotom tvojeg cvijeća draga Bromi, a kako i ne bi bilo tako lijepo kad nad njime bdije jednako tako lijepi Cezar!
srdačan pozdrav
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:04
Pa nekako mislim da više ne možeš iznenaditi, jer uvijek imaš prekrasno cvijeće i k tome još i nešto novo i rijetko, ali ti ponovno iznenađuješ.
Krasno ti je sve, oduševio me onaj delfinium, krasne nježne boje.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:54
Bromelija bez riječi sam ostala zbog sve ove cvijetne ljepote  smile55
smile120smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 20:05
Uživala sam u slikama tvog predivnog cvjeća!Sve je zdravo i lijepo njegovano,vidi se na prvi pogled!I ja sam napokon dočekala cvjetove svojih delphiniuma,isti je kao tvoj onaj svijetliji!Baš dugo sam čekala da bar jedan procvjeta i sad su skoro svi istiLOL
Divna šetnja tvojim vrtom!

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 20:01
smile99
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 19:39

Kako ti sve prekrasno cvjeta.

Hibiji...jedan ljepši od drugog, ruselije, bugice....-pa sve ono ostalo  čemu ni ne znam ime!ClapClapClapClapClap

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 19:25
hej dragička zove se katllen ann .... nadam se da će uskoro biti i cvijeta

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 19:13
e dakle ima da pokažem svojo pasici tvoju i zaprijetim joj kantiranjem ak se ne sabere i počne rasti.... kakav je novi hibi? Nema cvijeta pa šapni...
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 18:06
pasiflora hana Wink

mlada papigica

i tomica je puno porastao

moj ljubimac...a procvijetao je i drugi

cvijeta i hosta

i naravno ruselije

i na kraju pozdravljaju vas Cezar i Tarzan

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 17:39
svim mojim dragim šetačima velika smile79
smrcko nije mi mandevila na rosi malo je uvućena na terasi ali zato ima sunce tamo negdje do 11-12 h i zaljevam je svaki dan pomalo...

anči39 vidjela sam da ti je flavia odgovorila samo radi po njenom receptu i bit će prekrasne bugice...

evo ima nešto i novog cvijeća...procvijetala  roza mandevila zapelcana od lanjskih flavijinih smile78

kad smo kod novog cvijeća i ovo je najnoviji

i ovo je za mene nova biljka polygala Africana ..flavia Thumbs%20Up

hibiskus močvarac

novi hibiskus i bugenvilija lili 68 smile78

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 17:17
prava raskoš .... šuti i gledaj...i uživaj    
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.