Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje hvala na pohvalama
![]() ![]() anči39 i smrcko brzo je stiglo nadam se da nije oštečeno ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Glica je stigla doma, eno je se brćka u lavorčeku
![]() Bit će mažena i pažena, hvala ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bromi ovo je pravi cvjetni raj, lijepe njegovane biljke, puno zelenila i cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Adresa: Cvjetna oaza, Bilogora.
Zaista predivno.
Ovih dana zamišljam sebe uz toliko cvijeće. Kako to uspješ zaliti i održati !? Nema čega nema - a sve super!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromelija uljepšala si mi dan !
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hibić je stvarno poseban
![]() ma nemre se pretjerati sa cvijećem...jedino bude malo panike na jesen kada dođe vrijeme spremanja ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kažeš da si pretjerala s hibićima, a ja opet mislim da tog prelijepog cvijeća nikada nije dosta! Sad imam samo roza, pitam se bi li bilo previše nadati se nekom pelceriću ili barem sjemenju crvenog, narančastoh i bijelog kojeg imaš?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mocvarac predivan kao i citav vrt,za Cezara i Tarzana
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pozdravček ljubimcima, a ujedno je i ta slikica na kojoj su oni krasna - sve u cvijeću, sve u zečenilu, sve u šarenilu!! I pojedinačne sam slikice sa zanimanjem pratila, pamtila imena i promatrala kako su zdrave i lijepe!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa nekako mislim da više ne možeš iznenaditi, jer uvijek imaš prekrasno cvijeće i k tome još i nešto novo i rijetko, ali ti ponovno iznenađuješ.
Krasno ti je sve, oduševio me onaj delfinium, krasne nježne boje. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromelija bez riječi sam ostala zbog sve ove cvijetne ljepote
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Uživala sam u slikama tvog predivnog cvjeća!Sve je zdravo i lijepo njegovano,vidi se na prvi pogled!I ja sam napokon dočekala cvjetove svojih delphiniuma,isti je kao tvoj onaj svijetliji!Baš dugo sam čekala da bar jedan procvjeta i sad su skoro svi isti
![]() Divna šetnja tvojim vrtom! |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako ti sve prekrasno cvjeta. Hibiji...jedan ljepši od drugog, ruselije, bugice....-pa sve ono ostalo čemu ni ne znam ime! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hej dragička zove se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e dakle ima da pokažem svojo pasici tvoju i zaprijetim joj kantiranjem ak se ne sabere i počne rasti.... kakav je novi hibi? Nema cvijeta pa šapni...
|
|
![]() |
|
pasiflora hana
![]() ![]() ![]() mlada papigica ![]() i tomica je puno porastao ![]() ![]() ![]() moj ljubimac...a procvijetao je i drugi ![]() ![]() ![]() ![]() cvijeta i hosta ![]() i naravno ruselije ![]() ![]() ![]() i na kraju pozdravljaju vas Cezar i Tarzan ![]() |
|
![]() |
|
svim mojim dragim šetačima velika
![]() smrcko nije mi mandevila na rosi malo je uvućena na terasi ali zato ima sunce tamo negdje do 11-12 h i zaljevam je svaki dan pomalo... anči39 vidjela sam da ti je flavia odgovorila samo radi po njenom receptu i bit će prekrasne bugice... evo ima nešto i novog cvijeća...procvijetala roza mandevila zapelcana od lanjskih flavijinih ![]() ![]() ![]() kad smo kod novog cvijeća i ovo je najnoviji ![]() ![]() i ovo je za mene nova biljka polygala Africana ..flavia ![]() ![]() ![]() hibiskus močvarac ![]() novi hibiskus i bugenvilija lili 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prava raskoš .... šuti i gledaj...i uživaj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |