Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 133> |
Korisnik | |
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nema Dude, znam ja kako je, treba sve to sevisirati i vrt održati po ovoj vrućini, bravo za streliciju
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
cure hvala vam na dolasku al što kaže Lantana meni je sad fakat frka to ona najbolje zna..kad si sam onda je još teže (svi se sjete da imaju tetku na moru samo kad trebaju se doć kupati)...velika pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i tebi
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Duda, Duda, Dudica
Duda, Duda lijepa curica...
i baš si k`o curica na onoj slici sa Lave u Splitu, ha, ha, vidiš kooliko sam se vraćala unazad...
Znam da si u frci sada, no ja sam ulovila malo vremena i obišla tvoj vrtek i nasmijala se do suza tvojim pričama i lječenju frustracija i onome... nisam otišla na kvasinu ( ak sam dobro zapamtila)
![]() Ona ruža penjačica ti je prekrasna, ma to nije ruža to je slap.Veselim se skupa s tobom tvojoj cikasici koja je potjerala listove i što raste bebica, no ljetni ljiljan, odnosno ismene f... nešto je prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Duda, moram ti reći da ne zaboravim
![]() tvoja/moja aloica ima bebicuuuu jupiiii ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo meeee...hvala curke što mi navrtiste u vrt a mene nema e jesam ja baš bezveznjača...gio hvala ti na razglednici baš si me razveselila..ja vam cure nemam vremena niti pipi a kamoli nešto drugo,no bum vam nabrzaka sve rekla .Dakle ja vam lipo imam smijene gosti su raznih boja i šara neki su ok neki boš sačuvaj no uglavnini ok...no vidim ja ipak u mom vrt se nešto događa malo pa svaki dan neki cvijet jednostavno ugine odjednom,cvijetova niodkud sve nešto pomalo smrdi..dakle enigma je bila riješena al tek nakon desetak dana.moji susjedi do mene kažu kaj sam nabavila belog zeku ja si mislim dobar vam je onaj zelinski kiseliš kad vidite bijelog zeku u mom vrtu ,kad nakon par dana opet drugi susjedi i ja jedno jutro se vrlo rano probudim kad ono fakat zec veliki bijeli s crveni okicama i brsti sve što stigne pije vodicu iz pojilišta za ptice piški gdje stigne ...majčicu mu njegovu kad sam ga čopila rital se ko vragec,neznam jel sam bila ljuta il mi je bilo smiješno..no u svakom slučaju ja dam na lokalni radio da si vlasnik dojde po zeku kad na kraju nije ničiji al svi ga vide u loncu...hmmm jest da mi je laganini uništio cvijeće al...mislim ipak sam ja išla na veterinu pa nemrem dat ga u haznfefer pa sam je njega udomila kod jedne susjede nekih 300m od mene kad dlakavi vragec opet drugo jutro kod mene u vrtu..e sad je odpikirao u Zelinu kod moje seke lijepo mu je i sad zaj.. moju seku stalno joj giba u kupusa al joj se i mazi i daje četkat ..za poludit a da zove se Ante ..mislim ipak je odavde ..eto da znate s kim ja imam sve posla..pusa svima
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo jeeee, javila se, živa je
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lako što se javila,nego me dobro nasmijala. Duda-Lave veliki pozdrav!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma živa sam sam me sezona nervira nemogu falit da od pet apartmana u jednom nebudu čudaci...nego curke kojima sam nešto obećala ne brinite paketići su spremni samo da mi ohane gužva eto me do pošte ..
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Pusa i do mene!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
a što me nasmija! pozz tebi i zeki!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već se dugo nisam tako dobro nasmijala kao večeras
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga Duda, danas sam opet prošetala tvojim vrtom...onaj ljetni ljiljan je predivan, nisam još nikad vidjela tako nešto, a cikasica je božanstvena...Obožavam palme, ali nemam tu sreću da mogu po zimi ostaviti cvijeće vani.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me preživjeh večeru sa rusima hvala bogek idu doma za dva dana ,ovaj tempo pijače nemrem pratit i bit normalan niti pod razno ..isusek kaj ga mogu popit al smišni su do bola...hehe..to su dva cheef kuhara sa familijom zajedno važu valjda 5oo kg e naravno da je MM došao na dijelo sa morskim stvarima jer ipak su to šmekeri,sve im se svidlo..to je dobro..ok su gosti i sviđa im se moj vrt e tu je odma pa plusić hihi
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga duda ti si izgleda prava dobra dušica,kod tebe cviječe prekrasno ,zeko,ptičice,gosti,ma to može samo kod velikog srca da nađe mjesta,svaka čast zato i veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kad sam vidjela da nema jagodinih slikica idem provijerit jel ima mojih a kad ono ja prase nisam stavila sliku već dva mjeseca sram me bilo..ma zekam se istina da sam imala vražijeg posla preko sezone al evo svečano prisežem da večeras stavljam slike iako je vrt u komici al moje drage prijateljice me mole da stavim makar kad vidim nečije druge vrtove moj ispada kaj sirotište ...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja uletila misleć da si stavila koju sliku! Očito si ljetos bila puno posla... Ovako velika pauza! Cccc! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
I ja bi neku slikicu......
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |