Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 32> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trisa predivno je,znam da se naradis,ali vidi se rezultat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me Triša kod tebe da se malo odmorim u ovom miru, zelenilu, cvijeću, a ima i za jesti
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam dragi moji prijatelji.
Svi ste pozvani dođite uživo vidjeti sve - uvijek ste dragi gosti.
Niho, ljepotice samo ti dođi, ima velika tržnica u Ogulinu
![]() Baka Bea, uvijek mi je posebna čast kad ti svratiš u moju vikendicu, tebe zbilja ne moram posebno pozivati, evo i sutra smo gore, ako svraćate na Mrežnicu, zaletite se k nama ili dođite "napočno" ( baš k nama, samo zbog nas, ili tako nekako).
Usput, naravno da mi treba baš taj šaš za jezerce.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() Cijenim što se trudiš svakoj biljci zapamtiti ime, napraviti album sa slikom, stvarno si neponovljiva. U to ime moj mali prilog, crveni grm je fotinija (Photinia x fraseri 'Red Robin'), a trava koju u Zagorju zovu pisana trava je Phalaris arundinacea 'Picta', syn. 'Elegantissima, 'Tricolor' ), ako je pustiš prerast će ti cijelu livadu. Kineski šaš (MIscanthus) nije toliko invazivan, cvate kasnije ujesen, ima bezbroj kultivara. Donesem ti ga ako hoćeš, uz jezerce... |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Triša prelijepo je sve. Malo ti zavidim na povrću jer moje još nije dozrijelo, a vrt mi je koma. Jabuke predivne, cvijeće krasno! Sve tak fino uredno i uređeno
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Povrća i voća u izobilju,pravi raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Triša, najljepši, najukusniji i najzdraviji plodovi uvijek su iz vlastitog vrta - tako i tvoji, mljac,mljac!! A i cvijeće u vikendici je lijepo, no ovog puta su me oborile tikvice! Odlično izgledaju s tom "gljivskom kapicom"!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E stvarno bi bila sad bezobrazna kad bi te kudila ------nemam rijeći svaka čast samo oće li išta ostati od toga povrća i voća kad dođem ženooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tu ima svega lijepoga i finoga, a sko želiš savjet z plesti pletenice od crvenog luka evo: trebaš isčupati luk skupa s lišćem, makar i suhim i poslije to lišće pleteš normalno u pletenicu, dakle tri luka, tri trake, glavice ostaviš da vise i držiš za peteljke, i stalno dodaješ nove dok se sve ne složi, na kraju povežeš špagom
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cjelokupni dojam je da je sve prelijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ne zna se gdje ti je lijepše u Rijeci ili Skradniku
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya hvala ti draga - sjedeći kraj jezerca i gledajući vrbu kako raste mislim na tebe često.
Bergenija da točno, imaš pravo, ni mi se dalo brisat ono "g", misleći kako nitko neće ionako znati o čemu se radi, kad evo tebe, pa još znaš i splest - e morat ćeš me podučiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Cjelokupni dojam je i više nego dobar -
![]() Mogal si mene pozvati ja bih ti bila pokazala kako se rešte pletu............mene naučila moja baka.....(mi te pletenice nazivamo "rešte", a ne "grešte")
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo kratko: Sve ljepše i ljepše!
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima, koji su navrtaili do moje vikendice. Tamo uvijek ima posla, ali ja u tome uživam, berem plodove iz svog vrta. Nešto je uspjelo, nešto nije, no sve u svemu vrlo sam zadovoljna. Pa evo da vidite i vi čemu se toliko veselim.
Prvi puta u Skradniku imam svoje paprike - strašno su fine- ha- najbolje.
![]() ![]() Mala jabuka puna plodova
![]() ![]() Ova je posađena pred nekoliko godine - sorta je "mitsu" - ja je zovem "japanka" - jedan plod - ali kao kuglica na boru.
![]() Prvi puta je rodila i ova, koja je trebala biti "jonatan" - jako je sitna, ali ukusna
![]() Pomidore jedemo već dvadesetak dana - pelate, jabučare i one mini-koktel- ne znam koji su mi ukusniji.
![]() ![]() Moja kapula, to ste trebali vidjeti - ogromna, debela, predivna - htjela sam je nekako splesti u "greštu" to je ona pletenica, pa se stavi da visi, kako je radila moja nona, ali nisam znala kako, a nije mi imao tko pokazat.
![]() Ova je jedna od najvećih - kraj nihinih filđana, da vidite kolika je.
![]() Skok u vrt i pun stol mojih proizvoda
![]() Jako me vesele i ukrasne tikvice, trebale su biti različite, ali sve su ovakve
![]() E sada malo cvijeća
noćne frajle nisu baš velike, ali mirišu predvečer kad počnu cvjetati
![]() cinije visoke
![]() echinacea purpurea
![]() bijele margerite
![]() sljez visoki - trebao je biti niski, no otišao nebu pod oblake
![]() ![]() ![]() cosmosi - ima ih svagdje
![]() Kamenjar (nema veze s kamenjarem, ali ja ga volim tako zvati) se drži dobro, iako je bila dosta velika suša.
![]() E pa sad vjerovali ili ne i mm ima svoj kamenjar ( slagali smo kamenje za neku betonažu)
![]() Oko jezerca sve po starom - Hoyina vrba okružena kozmosima
![]() ![]() I za kraj evo malo slikica cjelokupnog dojma
![]() ![]() ![]() ![]() I to bi bilo to - nema više - do daljnjega.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bravo za sve,jako ste vridni,a bome sve je ispalo uredno i lipo,a i za tvoje cviće isto
![]() |
|
![]() |
|
Niho, vidiš da i moja visina nečemu služi. Anči hvla ti draga. Cimi, baš sam jučer svratila k vama, malo sam čavrljala s Inoxom. B.Bea, opet ćemo mi feštu u Skradniku, pa da vidiš zabave, valjda sunčane ovaj put i naravno bez gipsa.
Hoya ti bar znaš kako se sve stigne, koja radiš i sve još stigneš i više od toga.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša moja, znam da ste u penziji, ali se pitam kolko vama traje dan! Znamo već da sve što radiš pripremiš na takav način da kasnije imaš manje posla i okopavanja, ali toga imaaaa.
Uostalom, najljepše od svega mi je vidjelti osmijeh na tvom licu i zadovoljstvo u svim tim radovima!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
E Triša, baš mi je gušt pratiti iz slike u sliku kako niče biciklana pod vještim rukama TM. Za povrtnjak sve pohvale, folija se pokazala itekako učinkovita. Za savjete ću pitati čime te prvi put vidim...
P. s. Sad sam primijetila da su se našle dvije mrakače u jutarnjoj šetnji ... dobro jutro Cimi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |