Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je drage moje to je vinka sa flore u Zg. i meni je ta najljepša kažu da ima sjeme još ga nisam vidjela ali ako ga bude skupljam...
![]() hoya zadovoljna sam sa kamenjarom samo je mali voljela bih imati veliki, a malo je prostora.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Oooo, bromi - tvoj kamenjar stavljam na svoju listu kamenjara koje nesmijem preskočiti!
A ako je ono što Otok pita plava vinca onda mogu samo reći - nisam vidjela ljepšu boju vince!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Bromelija, sve, ne bi ništa izdvajala.
A ona biljčica sa plavim cvjetićima - je li to isto vinca? |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Waaau, glicinija!! Moja je još mala i nije cvala zato ju nisam ni prepoznala! Krasna je!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zbilja zabušavam, a trebala bih što prije do tebe, treba mi toliko savjeta a i ti mi fališ!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
korijenko hvala na pohvalama mada se moje ne može uspoređivati sa tvojom ljepotom vrta
![]() anaida to ti je cvijet glicinije cvijeta po treći puta, a one mahune su sijeme bila je puna pčela i sada se vidi njihov trud ![]() samo ti svrati i pitaj draga moja.... misty da hvala i dođi još uvijek čekam sa ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Koliko god puta uđem u ovaj vrt uvijek jednako uživam! Bromi draga na svakom se cvijetku vidi koliko ga njeguješ i voliš!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromić, opet si nam lijepe slikice darovala! pitanja imam dva za tebe ja
![]() Koja je ovo ljepotica?
![]() I na slici iza te, one "mahune" koje vise, od čega su??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako lijepo cvijeće i još ovako kišom okupano
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
evo malo novih sličaica procvijetao roza hibi močvarac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poslije sinoćnjeg nevremena delphinijum izgleda kao žalosna vrba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Josipa to stvarno neznam i inaće su mi glicinije cvijetale u dva navrata a ove godine već cvijeta treći puta i nekako duže se zadrži cvijet
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() Naravno sve ostalo zaslužuje sve pohvale. Kako postižeš da ti glicinija stalno cvjeta. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Bromi predivno ti je dvoriste imas se zaista cime ponositi |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hvala ti, draga moja!! Onda ću tako napraviti u proljeće!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ah, ti naši poštari mogli bi malo i pripazit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga moja Anaida moje pasiflore su u zemlji, zaljevam ih dva puta mjesečno prihranim jednom sa ureom i jednom sa cristalonom kao i sve drugo cvijeće....vjerojatno je problem u premaloj tegli jer mi se to događa i kod prijateljice a tegla je isto jako velika.....pošto je sezona pri kraju ostavi je u tegli i spremi preko zime a u proljeće je stavi u zemlju i vidjećeš ogromnu razliku. Vjerojatno će se nadzemni dio smrznuti ali one uvijek potjeraju iz zemlje i bude još bujnija i ljepša, a za svaki slučaj si uvijek spelcaš jednu malu koju spremiš u kuću zlu netrebalo.
Sada nebi bilo dobro da je sadiš u zemlju jer se nebi uspijela do zime dobro ukorijenit..... |
|
![]() |
|
Bromić, baš sam se kod Ivne na temi jadala malo zbog stanja moje passiflorice, pa mi je savjetovala da i tebe pitam za savjet jer imaš lepeku passifloricu! . Naime, meni su listići passiflore dosta loši, pa se pribojavam da joj nije posuda mala. Da li je tvoja direktno u zemlji ili u posudi? Moja cvate i to dosta, ali ti me listovi brinu - svakodnevno ih dosta moram skupljati jer požute i padnu. Zalijevam ju redovito, prihranjujem također i sad samo zemlja može biti problem, iako se meni posuda čini dosta velika.. Kaj ti misliš??
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nije polomljena, žilava je ona. Poštar mi je nagurao u sanduče, inače
ostavi po zidovima, ali sve je u redu bilo. Posađena i već znam di ću je
smjestiti u vrt.
![]() Dobila sam i glistu, prvo sam mislila da je korijen a to bi isto posadila. Bilo je malo vrištanja kad sam iz vode u kojoj je korjenje bilo izvukla glisticu ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cezar i Tarzan uživaju,a bome i imaju gdje kad im gazdarica ima tako lipi vrt pun predivnog cvića
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |