Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah, ti naši poštari mogli bi malo i pripazit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala ti, draga moja!! Onda ću tako napraviti u proljeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Bromi predivno ti je dvoriste imas se zaista cime ponositi |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() Naravno sve ostalo zaslužuje sve pohvale. Kako postižeš da ti glicinija stalno cvjeta. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Josipa to stvarno neznam i inaće su mi glicinije cvijetale u dva navrata a ove godine već cvijeta treći puta i nekako duže se zadrži cvijet
![]() |
|
![]() |
|
evo malo novih sličaica procvijetao roza hibi močvarac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poslije sinoćnjeg nevremena delphinijum izgleda kao žalosna vrba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako lijepo cvijeće i još ovako kišom okupano
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromić, opet si nam lijepe slikice darovala! pitanja imam dva za tebe ja
![]() Koja je ovo ljepotica?
![]() I na slici iza te, one "mahune" koje vise, od čega su??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Koliko god puta uđem u ovaj vrt uvijek jednako uživam! Bromi draga na svakom se cvijetku vidi koliko ga njeguješ i voliš!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko hvala na pohvalama mada se moje ne može uspoređivati sa tvojom ljepotom vrta
![]() anaida to ti je cvijet glicinije cvijeta po treći puta, a one mahune su sijeme bila je puna pčela i sada se vidi njihov trud ![]() samo ti svrati i pitaj draga moja.... misty da hvala i dođi još uvijek čekam sa ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zbilja zabušavam, a trebala bih što prije do tebe, treba mi toliko savjeta a i ti mi fališ!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Waaau, glicinija!! Moja je još mala i nije cvala zato ju nisam ni prepoznala! Krasna je!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Bromelija, sve, ne bi ništa izdvajala.
A ona biljčica sa plavim cvjetićima - je li to isto vinca? |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Oooo, bromi - tvoj kamenjar stavljam na svoju listu kamenjara koje nesmijem preskočiti!
A ako je ono što Otok pita plava vinca onda mogu samo reći - nisam vidjela ljepšu boju vince!
|
|
![]() |
|
Je drage moje to je vinka sa flore u Zg. i meni je ta najljepša kažu da ima sjeme još ga nisam vidjela ali ako ga bude skupljam...
![]() hoya zadovoljna sam sa kamenjarom samo je mali voljela bih imati veliki, a malo je prostora.... |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Draga Bromelija ovo što sam vidjela kod tebe je zaista prekrasno....imaš takođe jezerce...a onaj mostić što sam vidjela jeli i on u sklopu jezera...imaš jako puno vrsta što mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je vidjeti te u mom malom vrteku
![]() da kao što vidiš imam jezerce i most je preko njega još uvijek nije potpuno dovršen ali je u funkciji.... moja pasiflora je posađena u zemlju i smrzne nadzemni dio ali u proljeće bujno potjera i uvijek cvijeta....neznam gdje živiš ali mislim da bi i kod tebe preživjela jer je čak i Alisi opstala u Sarajevu. |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
..baš ću ove godine probati je u jesen zasaditi vani a jednu zapelcati za svaki slučaj...ja sam ti inače u moslavini.Imaš li ribica u svom jezercetu? Ruselije su ti prekrasne,gdje se mogu nabaviti? A koliko vidim imaš puno afričkih ljiljana,ja sam pokušala tražiti sadnicu ali bezuspješno...na moru kad sam bila susjeda kaže das nije vrijeme da se vadi...šefica na poslu ima u tegli ali se ne da izvaditi...i tako možda naletim u pevcu na lukovicu.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() vinke su preljepe,pogotovo ona ljubicasta(ja imam samo bjele i roze boje),glicinija ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |