Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 140> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Katice......kad dolazite točno...evo trube sad u punom cvatu a ne znam dali će biti kad vi dođete......
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kat.rea,bas nijednu nisam ulovila,nisam bila kuci
![]() trube su predivne,a ruzu pok.tla imamo istu ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
One ruže pokrivačice tla su zaista lijepe, i ja imam jednu cijepljenu kao stablašicu, kad procvate predivno izgleda. Sve ti je prekrasno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Trube su cijela rascvjetana stabalca,ruža penjačica puna cvića,baš si sretnica,a ruža mini-koja boja....lipo mi je kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I do mene zamirisale trubice u tri boje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Malo sam u zadnje vrijerme zanemarila tvoj prelijepi vrt, no zato sam si danas dala oduška i lijepo se našetala. Sve pohvale jer je sve prekrasno
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Gdje držiš trublje preko zime, mooolim te? Moraju li biti na toplom i svjetlom ili mogu prezimiti u podrumu s trunčicom svjetla?
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Onda nek bude samo vitičelko!
Za trublje ti puno hvala unaprijed! Em su krasne, em mirišu! ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
He, he, sinoć sam prevrtila jako puno slika sa klemićima i kada sam vidjela C. V. Blue Bell, velim to je moj... onda idem dalje pa naletim na Alpina Helsingborg, uh sad je več dilema, pa su još C.V. Blue Boy, John Treasure i Litlle Bas bili u kombinaciji, kao i samo viticella bez imena, kao'ko si i ti rekla. E sad, vrag bi ga znao, kada za klematis sa istim imenom imaš slike različite po boji. No jedno sam sigurna Barek nije nikako
![]() Što se trublji tiče, napraviti ćemo nešto da ih više ne sanjaš, nego da ih gledaš
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joj Katek, zarazila si me s trubljama, već ih sanjam!!!!
![]() Rožice su mi všeč!!! A ovaj clemić vitičelasti po mom šalabahteru nema ime, osim viticella, cvate od 6-9/10 mj, grupa obrezivanja je 3 i nije osjetljiv na hladnoću, može biti na svim stranama svijeta. Iako znam da najviše vole glavu na suncu a noge u hladu (ja volim obratno! ![]() Veeeeliki pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
![]() |
|
Gio, ma zar nijednu nisi ulovila sa fotićem?
Miro takva je bila moja Lara, kada je vidjela fotić u rukama, rep među noge i bris, rijetko sam mogla napraviti dobru njenu fotografiju.
Mimi, je to je glicinija...
Bromi, mora da si ju kasnije sadila. Ja sam moje posadila u teglice i onda več velike kada je vrt konačno bio gotov presadila, a baš sam zadovoljna jer su cvale čitava 2 mjeseca. Od 10 lukovica koliko sam kupila, uvijek je neka cvjetala.
Konti, imam ih prve godine i nemam pojma, ali vjerojatno može kao i sve lukovice, samo što duže traje...
Medo imaš pravo, kada smo porušili čemprese ona je odmah zauzela čošak jer iz njega ima stvarno dobar pregled, na cijelo naše dvorište i skroz na cestu, a preko susjedovog dvorišta čak i na drugu cestu, pa njoj znatiželjnoj ništa ne promakne
![]() Drage moje prijateljice i prijatelju, neću vas nabrajati da slučajno nekoga ne preskočim, svima jedna velika
![]() Moje trube opet cvatu
za sada bijela i roza, a i žuta će imati par cvjetića za koji dan
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasno je sve Kat! Ovaj pogled koji je Rea uzela sebi joj sigurno uljeppšava dan, a ona je predivan pas
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
katek, pogled u dvorište je fenomenalan, a rea se stvarno kao model naštima
![]() ova acidantera je famozna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasan pogled na kuču obraslu cvijećem kao iz bajke, Rea je jako sretan pas koji može uživati u ovoj ljepoti....
kažeš da ti je acidantera odcvijetala a moja tek počinje cvijetati....preljep cvijet ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
katrea imas krasno dvorište,prava oaza mira.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |