Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 104>

Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 18:58
ajmeeeee koliko ljepote u tvome vrtu
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2010 u 22:26
smile199lijepi vrt.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 20:43
drage gošće i gosti , da me ne špotate više, imam par slikica Wink i za divno čudo neće biti niti jedne fuksije LOL

rudbecie pale i žare cijelo ljeto u raznim bojama...bude po par različitih na istoj stabljici ...definitivno zahvalna biljka za one koji nemaju vremena ili prilike zalijevati Thumbs%20Up

a vole ih i leptiri

imam čak dva cosmosa za koja pojma nisam imala da su tu smile188obožavam cvijećke kada se same rasiju

ovo je onaj silvekin suncokret koji ima rizome, a ispod njega je isto jedan silvekin, ali maxi suncokret smile188tu sam malo inkomodirala bubamare u vježanju kama sutre smile156

poslije sam ih preselila na grmić astera jer sam morala odrezati tu veliku glavu suncokreta da ne polomi cijelu biljku...ona sirota njega nosi okolo, a on se svakih pola minute sav zatrese LOL krepavala sam od smijeha LOL

no dosta o ljubavnom životu bubamara...idemo dalje sa slikicama Wink

imam i par mama u vrtu Big%20smile ( ma čudnovate su vam te bubamare Wink)

bebe

ponosna mama

na ove dvije posljednje mame sam jako ponosna jer su skoro u otpisane otišle nakon nesmotrenog iznošenja van u proljeće, a vidi ih sad Big%20smile

buritov rođak je baš fino popunio teglicu

clematis se probija kroz razgranat pasifloru za koju sam roljetos mislila da je Dead ali neće cvasti i sad sam joj zaprijetila..neka se malo sabere LOL bila je odrezana skroz do korjena

ali zato cvatu gogini vrtni hibiskusi,a manji su od metra visine smile72još jednog čekam da se pokaže koje je boje

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 20:48
Pa eto i bez lopate na elektricni pogon ti cvijece dobro napreduje. Bubamara i hibiskusi su mi najljepsi.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 20:52
Prekrasno i predivno!ClapClapClap Da li su ti hibiskusi mladi pa su zato niski ili postoje niski, molim te nemoj mi se smijati, ja laik u svemu, ali se učim.Big%20smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 20:52
Pa kod tebe je za neke medeni mjesec,a za druge dječji vrtićApprove
Cvijeće tije lijepo rascvjetanoClap,a dopale su mi se i aloe
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 20:54
Stvarno nema fuksija, smrc, smrcConfused...................ali zato ima cvijeća u mojoj najdražoj boji - žutoj!Wink
P.S. Uskoro ti stiže paket - oxalis i karanfilčeki!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 20:59
cvijeće ti je prekrasno, a rudbeckije su prave zahvalne ljepotice, a naravno i bubamara
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 21:01
šefice čim spaziš samohodnu lopatu za kupiti samo javi Wink

niklo je par listeka ove šarene djeteline...malo je ko ćelava LOL

cvijetati će i grk...jedva ga čekam

kao i ovo proljeće sijane lantane smile214

djevojačka okeca se trude

procvala je i iznenadila me i ciklama u sjeni paprati

počeli su i asteri...ovi su stigli od Korjenko Smile

napokon i kana Smile htjela bih nabaviti i žutu Embarrassed

u društvu ricinusa

moj nedavno kupljeni stolisnik...malkice je već ocvao, ali mi je jako slatki

sram me bilo, zaboravila sam kako se zove Embarrassed stigla od Horti prošle godine
i prelijepa mi je Big%20smile

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 21:18
curičke drage, drago mi je da vam se sviđaju cvijećke, hvalaa smile78
sunčeko, mladi su hibiskusi zato su niski, sijani su prošle godine (mislim), a ja sam ih dobila u proljeće i nisam se nadala cvijetu još Smile nemam se zašto smijati pa svi smo tu da naučimo nešto...ja sam upamtila samo jedan malički dio..za ostalo mi služi papir i olovka i pišem si šalabahtere koje zaboravim pročitati LOLWink

kaktusek bit će da je za medeni mjesec i podmlatke kriv svježi zagorski zrak LOL

bergi ma nisam znala da je žuto tvoja naj boja, a moram malo ljudima dati da odahnu od fuksija Wink ali zato ću kasnije opet udaviti sa achimenesima (nemam žute sorry) i cmoksa za pridošlice tvoje/moje...dobro ću ih udomiti kada stignu Big%20smile

antonija, sto posto se slažem za rudbeckije, aaa bubamareeee LOL

Zagorski bregi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 21:24
Ni ja neznam kaj je ovo zadnje ali je prelijepo,a također i stolisnik,lantane,kane,djevojačko okeco.......ma sveeeeTongue
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 22:15
sjetila sam se! physostegia Big%20smile

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 22:23
jeste ,moja je bijela,tvoja je predivna ,kao i stolisnik
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 22:37
giooooooo Hug drag si mi gost Smile
hoćemo skupljati sjeme? LOL iako pojma nemam kako izgleda LOL

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 22:46
Ma ovo je za nepovijerovati kako je predivno ali ja navijam za bubamare smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 22:58
Baš ti je prekrasno sve. No fuksije ipak moraš stavitiClapClapClapClap
Baš sam ti htjela napisati za Physostegiu virginianu "Vivid"kad ono vidim da si se sjetila. Ne znam da li znaš postoji i bijela. Zaista su predivne biljkice 

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 23:01
Hej, što je ovo cijela desna strana je crnaLOLLOL......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 08:14
Lora pa pojma nemam kaj je to....zašto je desna strana crna Confused

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 08:42
i ja vidim
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 08:43
a na ovoj strani je ok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.