Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 104> |
Korisnik | ||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
|
AAAA bananamare su te odale!!!
Kakve bubamare, takva i gazdarica! ![]() A ja bi se ogrebala za rudbeckije, hibiskuse i stolisnik! Buš mi dala, znam da imaš!!!!!!! Malo se zezam, tak me sve boli da se moram zafrkavat da zaboravim! ![]() |
||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
Idesh Konte pa ti si se fakat počela razmetat! Krasne su ti biljkice, a vidim da si negde u žbunju zaboravila knjigu pa su i bubamare poludele ;). Sjajno ti je sve!
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Draga Konte evo me malo napokon kod tebe, lijepo je na tvojim bregima, rascvjetano, zeleno, odiše mirom i spokojom, kolekcija cvijeća je sve veća i ljepša, grk će biti pravi ljepotan
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
kak su mi krasne ove rudbekije s tamnijim laticama u sredini, jel ima koja mlada oko mamica
![]() ![]() Veselim me što tvoj grk ima pupoljke, pa vjerujem da će uskoro i moj, jer su od iste mame
![]() preslatka je kana, o crvenom stolisniku nećću ni komentirati, a fizostegija mi je čarobna, baš prava elegantna damica
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
evo sad je ok ...valjda će tako i ostati
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
|
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
onda ću probati prebaciti na ovu stranu
![]()
|
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
a na ovoj strani je ok
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
i ja vidim
![]() |
||
![]() |
||
|
Lora pa pojma nemam kaj je to....zašto je desna strana crna
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Hej, što je ovo cijela desna strana je crna
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Baš ti je prekrasno sve. No fuksije ipak moraš staviti
![]() ![]() ![]() ![]() Baš sam ti htjela napisati za Physostegiu virginianu "Vivid"kad ono vidim da si se sjetila. Ne znam da li znaš postoji i bijela. Zaista su predivne biljkice
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma ovo je za nepovijerovati kako je predivno ali ja navijam za bubamare
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
giooooooo
![]() ![]() hoćemo skupljati sjeme? ![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
jeste
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sjetila sam se! physostegia
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ni ja neznam kaj je ovo zadnje ali je prelijepo,a također i stolisnik,lantane,kane,djevojačko okeco.......ma sveeee
![]() |
||
![]() |
||
|
curičke drage, drago mi je da vam se sviđaju cvijećke, hvalaa
![]() sunčeko, mladi su hibiskusi zato su niski, sijani su prošle godine (mislim), a ja sam ih dobila u proljeće i nisam se nadala cvijetu još ![]() ![]() ![]() kaktusek bit će da je za medeni mjesec i podmlatke kriv svježi zagorski zrak ![]() bergi ma nisam znala da je žuto tvoja naj boja, a moram malo ljudima dati da odahnu od fuksija ![]() ![]() antonija, sto posto se slažem za rudbeckije, aaa bubamareeee ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |