Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 113> |
Korisnik | |
SunčicaVŽ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure :-)
Moram k svojima na tavan iskopati svoju hrpu salveta koje sam skupljala kao osnovno i srednjoškolka :-)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pozzz i tebi Suncice i dobro nam dosla u drustvo teta salveta...ocekujemo ubrzo tvoje radove.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
![]() |
|
![]() |
|
SunčicaVŽ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Pozdrav cure, čitam vas već neko vrijeme...i skupljam savjete i hrabrost da počnem raditi decoupage...Eto, nadam se da ćemo se često tipkati :-)
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobrodošla i hvala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pošto sam stvarno na forumu jako dugu evo sad sam napokon odlućila da dođem malo kod vas u vaše okrilje da napokon vidim šta se ovdje sve radi .------ali samo da vas sev ovdje pozdravim od srca pa idem redom da gledam vaše vrijedne ruke -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
hm,da vas utesim...ja kad udjem u radnju sa salvetama ne izlazim iz nje u naredna 2 sata...a da ne govorim sa koliko komada...tj kesa! Sreca pa idem jednom u mesecu u takvu ekspediciju...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jao,nadam se da ne.Ustvari malo opčenito o šopingu da,ali koja žena nije...
|
|
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
>_____< ovisnik!
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
Paaa u 2 navrata jedno 12 paketa i jedno 8 paketića onih skupih iz hobija što ih pakiraju po 3 komada,a cijena je skoro kao cijeli paket.Sjetila sam se kako ostanem za Božić bez npr anđela pa me prijatelji zafrkavaju da mi tako treba jer sam luzerica koja kupuje paket po paket.Čak imam i sa lavandom za koju sam se mjesecima grebla komad po komad.Još ako mi naleti neka dobra maslina...
|
|
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
hmmm, pa dobro koliko si ti to salveta kupila , pobogu?
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Kiki-ko? najbolje je da se riješiš salveta da ti ne uznemiruju savijest(adresu šaljem na pp
![]() a bankrot.... kako došao tako će i proći. šalim se, naravno. nemoj plakati, znaš da ti salvete trebaju ![]() |
|
![]() |
|
Ma no sikiriki, slijedeća plaća će pokriti neke troškove ;)
|
|
|
|
![]() |
|
Di ste nestali od sedmog?Moram se nekom požaliti.Danas sam kupila tonu salveta i bankrotirala.Jao meni ako mi se ne isplate.Grize me savjest.Buhuhu....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa ja radim stalno prepodne,do 10 h onda od 12 do 20 h...Stim sto poslepodne mogu kako hocu mali promet...
|
|
![]() |
|
ne bi znao caca5.... znam samo da sad moram raditi a ne želim :P onda slijedeći tjedan opet prijepodnevna smjena ufff dizanje ...al ajd šta kukam svima je tako jel :D
|
|
|
|
![]() |
|
Zbog cega je ovde takoooo pusto...
![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Evo za sve sa područja Splita, osnovana je udruga za kreativne tehnike i hobby "Suncokret". Nakon ljeta kreću radionice, kako početničke, tako i naprednije .... pokušat ćemo nešto novo jer sa kutijica i teglica moramo u veće zahvate
Evo link za one koji su na fejsu
Pozdrav svima
Sandra
|
|
![]() |
|
To zadovoljstvo kratko traje |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |