Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onda ću probati prebaciti na ovu stranu
![]()
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
evo sad je ok ...valjda će tako i ostati
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kak su mi krasne ove rudbekije s tamnijim laticama u sredini, jel ima koja mlada oko mamica
![]() ![]() Veselim me što tvoj grk ima pupoljke, pa vjerujem da će uskoro i moj, jer su od iste mame
![]() preslatka je kana, o crvenom stolisniku nećću ni komentirati, a fizostegija mi je čarobna, baš prava elegantna damica
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Konte evo me malo napokon kod tebe, lijepo je na tvojim bregima, rascvjetano, zeleno, odiše mirom i spokojom, kolekcija cvijeća je sve veća i ljepša, grk će biti pravi ljepotan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Idesh Konte pa ti si se fakat počela razmetat! Krasne su ti biljkice, a vidim da si negde u žbunju zaboravila knjigu pa su i bubamare poludele ;). Sjajno ti je sve!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
AAAA bananamare su te odale!!!
Kakve bubamare, takva i gazdarica! ![]() A ja bi se ogrebala za rudbeckije, hibiskuse i stolisnik! Buš mi dala, znam da imaš!!!!!!! Malo se zezam, tak me sve boli da se moram zafrkavat da zaboravim! ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
drugi puta ću ostaviti alat uokolo...nek se nađe kada gosti dođu
![]() šalaaa ![]() dragi moji, hvala na lijepim riječima i drago mi je da ste svratili ![]() Saro, bum virnula malo u rudbeckijine nogice ![]() vilmač, anči ![]() draga moja Lantana, bit će takva panika uskoro kada dođe vrijeme za spremanje cvijeća da će to biti užasavajuće ![]() ![]() medek i lilika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lilikaaa, manje knjigu čitati pa te neće sve boliti ![]() nego Medek...pa nisam ja još gotova sa slikicama ![]() kobea se sprema cvasti jel je to njen pup?) i nadam se da će ipak procvasti da ju i vidim pa ne tetošim ju badava već drugu godinu ![]() ![]() ostići su narasli baš fino ove godine ![]() ![]() i ružice su tu...a zadnja mi je baš posebna ![]() ![]() ![]() ove dvije divljakuše su mi baš simpa ![]() ![]() kako već i vrapci na grani pjevaju, ove godine sam zadivljena njima...achimenesi ![]() ![]() ![]() ovaj je iz istog pakiranja kao ovaj iznad, a druge nijanse ![]() plavi u kombinaciji sa visećim ![]() i za kraj samo da Flavek pokažem kako pazim na njen adenium ![]() ![]() i sad sam mirna dva tjedna sa slikama ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa napokon si nam kako treba pokazala to tvoje carstvo.
Nego, jesi li se ti dogovorila sa cobaeom kada će ona procvjetati? Jesi li joj objasnila kad je vikend? Jer inače ne buš vidjela cvijet, ona ti cvjeta samo jedan dan (ajde dobro, jedan dan je bijela, drugi dobije boju i ... gotovo) |
|
![]() |
|
Otok, sve sam ja njoj objasnila, kao i to ako ne vidim cvijet da se sama pobrine za zimovalište
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
KOnte,ono ti je pupić od kobejice!
![]() P.S, da je ona druga opcija u pitanju, ne bi me niš bolilo! ![]() Ne čitam zadnjih mjeseci! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontee, i meni se jučer zacrnilo pred očima pa sam mislila da je do mene
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kad vec trazis stize i elektricna lopata na tvoj bregic. Cvetje ti je super, meni su najljepse ruze koje me na nesto podsjecaju, a ona sumska ciklama mi je boljka imala je na balkonu, ali mi je netko iscupao.
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draka Kontesa baš ti pristaje ovo ime, kod tebe sve bujno i prekrasno, kako ću ja urediti svoj vrt kada je sve najljepše cvijeće kod tebe, šala, pohvala za cvijeće, od sada ću biti stalni gost u tvom vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kontesa slikice su melem za oči! ja nikako da skontam kako da stavim slike na forum
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ma daj kotesaa, prestrašila si me sa onom 66-tom stranicom. Uh, kako grda crna, a na slikama malo bogatsvo. Achimenesi su ti preslatki. Buritov rođak napredan - baš ti zavidim - ne za šalu nego najiskrenije
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
krasno ti je to tvoje cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pravo je uživanje prošetati tvojim vrtom, ma sve ti je prelijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |