Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 104> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
achimenes predivni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Anaida bitno da smo mi ostale bistre, lako za stranice
![]() ti ostići su i meni najdraži...zovem ih svemirski ![]() TB nadam se da su lijepa sjećanja ![]() Smail samo ti dođi, ja volim goste ![]() Vilmač ma riješit će mo mi to sa stavljanjem slika ![]() Hoyčika ![]() ![]() goga, a tko kaže da ih nemaš ![]() antonija i gio, uvijek ste rado viđene gošće ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga Kontesa tebi fuksije i ne trebaju pored tako krasnog i raznovrsnog cviječa, zaista prekrasnih cvječki imaš ostala sam pjaf
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sarajka, hvala ti i drago mi je da si prošetala vrtekom
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prošetala i ja čudeći se tvojem predivnom vrtu, kao i obično. Predivne biljke, jednostvno ne znam što bih izdvojila, jer sve izgleda super. Ako jednom procvjeta taj ahimenes u crvenoj boji, nadam se da ćeš misliti na mene, ostali su prekrasni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triška, ako achimenes promijeni spektar boja mislit ću na tebe, za sada je u rozim nijansama
![]() tražila sam jučer po netu gdje se mogu kupiti gomolji achimenesa i nije baš jako uspješno bilo pa ako netko zna adresu na kojoj mogu pogledati i kupiti tu predivnu cvijećku, bila bih zahvalna da ju posijeli samnom ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Achimenes je meni ipak najljepši plavi, baš su ti se lijepo rascvjetali
![]() Moj ne cvjeta, da li mora biti na suncu ili u sjeni? |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, moj je u sjeni, nekako više voli sjenu i polusjenu
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Drage moje curke kaj vi sve gledate tak crno? Kod mene je ona stranica siva a ne crna! U ovoj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da ne bi bilo opet špotanja...samo par sličica od vikenda
![]() ![]() malo žednjaka...ili su sedumi? ![]() ![]() buketić gailardija ![]() i Physostegia u punom cvatu...baš mi je medena ![]() ![]() i to je tooo za ovaj puta ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova Physostegia je zaista
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Kaj nisu žednjaci i sedumi isto????
Bili oni žedni ili sedmi, krasni su ti! |
|
![]() |
|
a pojma ti nemam lilika
![]() bergi hvalaaa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me Konte kod tebe, nosim ti malo sunca da ovo lijepo cvijeće još potraje. Ove gialardije koje su skroz žute nisam ni vidjela do sada, a ovaj šaremolisni sedum imam i ja i baš me zanima kakav mu je cvijet, ono roza je fantastično
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dragičkaaaaa, napokon nešto nemaš (pišem ja)
![]() hvala ti na suncu, bome mi je hladnjuckavo, termo čarape su super izum ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Physostegija je zaista cvit za divljenje
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno cvijeće imaš!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |