Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 272> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odmaraj se san je najvažniji
![]() U spavaću sobu se ulazi brzinom svjetlosti. Komarci čekaju na štokovima vrata, osjete mirise iz sobe, ti iz sobe on u sobu i onda masakr. Takođe ulijeću za nama da ih i ne vidimo, idi moonwalk-om natraške kao M. Jackson ![]() Na prozore mrežice, parfem ulje čajevca. Ujedno štiti od naših muževa, ne prilaze ![]() ![]() I postoji još jedna metoda, šaljem ti smajlić na PPkoji odbija NM i komarce ![]() Ako stavim ovako može se krivo protumačiti i dobit ću pedalu. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne, noćas su me uništili komarci. Ustala sam poluluda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hoya post Objavljeno: Today at 03:53
![]() Čuvaš pekmez od šljive ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
tikvić, nije ti to neka ljepota. Rijetko kada se usudim pokazati panoramski snimak. Dvorište uređujemo sami, veliko je, loša je zemlja. Potrebno je jako puno volje i vremena, a ja imam samo ovo prvo! Smrcko, nisam se smijala, mislila sam da si junak! Sad se smijem kad vidim što si napisala
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Baš si neka, trebala si izaći krepala sam od straha. Sigurno si negdje škiljila i umirala od smijeha ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hoya, tek danas ma uspjela prošetati i tvojim vrtom.Razbolila sam se od sve te ljepote, a ove slike seduma su me dokrajčile. Nemam riječi1
|
|
![]() |
|
Bako, može, dakako!
On ti na jačoj zimi nestane i nikne ponovo u proljeće. Može rasti i u visećoj vazi.
Ovo sam našla na netu:
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja ne bih ovaj prekrasni sedum (žali Bože s mojim lovorima
![]() ![]() ![]() Ipak, jedno pitanje: uspjeva li u hladu? Ako da, onda kad bude prilika jedan tanki komadićak!
![]() |
|
![]() |
|
Misty, mislim da će mi taj sedum krasiti sve neuređene kosine.
Mali kaktus, hoćeš li sedumić?
Smrcko, ima još, samo ti papaj.
Lora, danas neću doći. Znam da radiš
![]() ![]() Imate gastal
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Zato smo maznuli pola tegle marmelade ![]() ![]() ![]() Uh o čemu smo ono pričale ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ja sam dobila strogi nalog da sutra dan ne prolazi bez palačinki. I naravno dodatak da se ne može sjediti na dvije stolice i vrt i kuća. Moš si mislit
![]() ![]() Naravno puno hvala za sve ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Znaš za tvoj pekmez mi ne treba kruh , kao lizalica mi je
![]() ![]() ![]() Hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya imam, ali kako sam ja novi kaktofil nije ni ćudo da odmah ne prepoznam
![]() |
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lora, zar ga ti nemaš?
Smrcko, naravno, ja sam ga do sada zvala smrcko, a sad znam ime , ha, ha, ha ... sad je sarma
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Je li to ono što sam ti donjela sa terena ili ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wooow, prekrasan cvat
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Vidi, ja sam mislila da je cvao bijelo, ali, očito zabluda:
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sedum sarmentosum, to ću zapamtiti, zbog sarme
![]() a čini mi se da bi on morao i cvasti, ali to vjerojatno u proljeće |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |