Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 20:53
Odmaraj se san je najvažnijismiley1745.gif.

U spavaću sobu se ulazi brzinom svjetlosti.
Komarci čekaju na štokovima vrata, osjete mirise iz sobe, ti iz sobe on u sobu i onda masakr. Takođe ulijeću za nama da ih i ne vidimo, idi moonwalk-om natraške kao M. Jacksonsmilie_tanz_048.gif.

Na prozore mrežice, parfem ulje čajevca. Ujedno štiti od naših muževa, ne prilazesmilie_girl_101.gif. Ovo nije šala svi savjeti su ozbiljni i dobro namjerni.Embarrassed
I postoji još jedna metoda, šaljem ti smajlić na PPkoji odbija NM i komarceWink.
Ako stavim ovako može se krivo protumačiti i dobit ću pedalu.Embarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 19:01
Ne, noćas su me uništili komarci. Ustala sam poluluda Dead. Ali - još se držim, a vidi koliko je sati Wink!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 15:52
Hoya post  Objavljeno: Today at 03:53Shocked

Čuvaš pekmez od šljivesmilie_girl_210.gif u tri sata  LOL
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 09:56

tikvić, nije ti to neka ljepota. Rijetko kada se usudim pokazati panoramski snimak. Dvorište uređujemo sami, veliko je, loša je zemlja. Potrebno je jako puno volje i vremena, a ja imam samo ovo prvo!

Smrcko, nisam se smijala, mislila sam da si junak! Sad se smijem kad vidim što si napisala .

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 22:30

Baš si neka, trebala si izaći krepala sam od straha. Sigurno si negdje škiljila i umirala od smijeha
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 17:06
 Hoya, tek danas ma uspjela prošetati i tvojim vrtom.Razbolila sam se od sve te ljepote, a ove slike seduma su me dokrajčile. Nemam riječi1
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 16:04
Bako, može, dakako!
On ti na jačoj zimi nestane i nikne ponovo u proljeće. Može rasti i u visećoj vazi.

Ovo sam našla na netu:
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 12:57
Ja ne bih ovaj prekrasni sedum (žali Bože s mojim lovorimaCry) ali može li koja kamenčina?WinkLOL

Ipak, jedno pitanje: uspjeva li u hladu? Ako da, onda kad bude prilika jedan tanki komadićak!Embarrassed
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 12:14
Misty, mislim da će mi taj sedum krasiti sve neuređene kosine.

Mali kaktus, hoćeš li sedumić?

Smrcko, ima još, samo ti papaj.
Lora, danas neću doći. Znam da radiš smile140 . Vjerojatno ti je svega dosta smile46.

Imate gastal smile173, ali dobro čini atmosferi u kući smile140 Jesam vam ga smjestila LOLLOLLOL.  

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 23:41
smilie_girl_065.gifEh tvoj dodatak je mal, moj je bio da sam obećala kad sam se udavala čistu kuću i topal obrokLOL. S obzirom da si je napravio neki dan sirovi krumpir i jeo, znaš što pričam ( na svu žalost i ja sam to jela, kad si kao krepana mačka umoran i to je bolje nego ništasmilie_essen_194.gif).
 Zato smo maznuli pola tegle marmelade smilie_essen_195.gifpod omahsmilie_mil_025.gif, i sad mi treba gastalLOL

Uh o čemu smo ono pričalesmilie_girl_065.gif
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:52
Ja sam dobila strogi nalog da sutra dan ne prolazi bez palačinki. I naravno dodatak da se ne može sjediti na dvije stolice i vrt i kuća. Moš si mislit

Naravno puno hvala za sve

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:44
Znaš za tvoj pekmez mi ne treba kruh , kao lizalica mi je smilie_essen_158.gif. Bit će i smilie_essen_141.gifsmilie_essen_194.gif
Hvalasmilie_love_399.gif za cvjećke, marmeladu i smilie_smoke_020.gif
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:23
smile71
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:07
Hoya imam, ali kako sam ja novi kaktofil nije ni ćudo da odmah ne prepoznam

Rijeka

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:05
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Wooow, prekrasan cvat
I ja kažem, zbilja prekrasan! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 14:49
Lora, zar ga ti nemaš?

Smrcko, naravno, ja sam ga do sada zvala smrcko, a sad znam ime , ha, ha, ha ... sad je sarma LOLLOLLOL!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:55
Je li to ono što sam ti donjela sa terena ili ne?
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:42
Wooow, prekrasan cvat

Rijeka

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:38
Vidi, ja sam mislila da je cvao bijelo, ali, očito zabluda:
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 22:19
sedum sarmentosum, to ću zapamtiti, zbog sarmeLOL
a čini mi se da bi on morao i cvasti, ali to vjerojatno u proljeće
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9899100101102 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.