Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 85> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ni ja nisam vidjela ovakav cvijet kod smrdljivka, obično bude kako kaže Korijenko "špric", eto Anči imaš raritetnog Smrdljivka
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma svi su kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
smrdljivko je
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ančice evo mene konačno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Nisam neka velika ljubiteljica kaktusa ,al te koje imam donjela sam iz progonstava od dragih ljudi koji su željeli da ponesem dio uspomena na njih i zato su mi jako dragi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ pronašala slikicu rascvijetanog katusa ]
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidiš Anči da nitko nema takvog smrdljivka kao ti,mislim da je tvoj najljepši makar smrdiiii
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Men osvojili kaktusi, naročito oni pupoljci koji tako ponosno strše u zrak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj tvoj smrdljivko malo je drugačiji od mojeg. Ja imam sličnog samo što mu je cvijet špricast!
Lijepo ti je cvijeće - brugmansije pogotovo!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anči, nek se zove kak god - lijep je jako (ja nisam baš ljubiteljica kaktusa, no cvijet im je uvijek prekrasan, a ova boja je nenadmašna) !!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
desno,u velikoj tegli?
|
|
![]() |
|
vilmač ljevo ili desno od smrdljivka -u velikoj ili manjoj tegli ?
Ovaj veči desni je cvijetao malo ,ima crveni cvijet ,neznam jesam li ga poslikala morat ču večeras kopati po slikicama
![]() Ovaj u manjoj tegli ljevo na žalost nije
![]() Smrdljivka sam več htjela baciti al ima tako lijep cvijet da mi je žao .
A začepim nos kad mu se približim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
smrdljivko lijepo izgleda,nego ovo u crnoj posudi do smrdljivka jeli cvjetalo!? lobivia mislim da se tako zove?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() sva sreća pa mi je dvorište malo
![]() uzvračam ljubav niho
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sigurno je na gazdaricu ma neka se tako i zove ----------a tebe volimmmmmmmmm
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve neke egzotične biljke kod tebe Anči, ko da si mi susjeda
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |