moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Thnx cure, meni je isto sila, malo me ova "noga" bunila, mislila je isto polipit makovima al mi nekako parilo da bi bilo kičasto, ovako mi pari ka da se malo ofucala a opet ne preveč, uživo je u svakom slučaju efektnija. A ova mala mašnica je prekrila neki njok koji nemam pojma zašto se tu nalazija, moram samo malo finiju mašnicu nabavit jer trenutno samo ovaj konac šta je po rubu sjenila imam.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
E, meni je baš drago što na postolje nisi stavila makove
![]() A crni konac ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bravo lampe su prekrasne, uredne i elegantne
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Nado drago mi je da ti se sviđa, mama je isto Nada i oduševila se
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš si me nasmijala s ovim - mašnica je prekrila neki njok
![]() Super je lampa. |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
E Vanjo moja, ludilo si napravila, leptiri su savršeni... Ma neka se zna ja sam je vidila uživo i još je bolja nego na fotkama... E a sad nas čeka veliki posao renoviranja namještaja i slike idu uskoro u galeriju (čekamo tapetara da obavi dio posla jer takvim tričarijama se nas dvi ne bavimo) :)))))
|
|
![]() |
|
hahahaha, jesmo li slikale da imamo prije i posli slije.. Mislim da nismo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
ma nisam slikala prije... hahahha... ali ima nekih starih fotki,... A o kojem finaliziranju ti pričaš, za ono šta smo isplanirale napravit još tribaju dva života
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hahahahaha, u nedostatku vrimena neće vas malo kamenca ubit, a brže je gotovo, hahahahhahahhaa..
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
lampa je odlično izvedena, ova fora da se vidi još nešto kad se upali svjetlo, me totalno kupila. Baš sam oduševljena, a i postolje je baš kako treba u ovoj izvedbi.
ma bravo, mama je sigurno sva oduševljena i samo je gleda i jedva čeka da dođe veče da je upali. hehehehe |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....ajme, gdi sam ja bila da ti nisam niti dobrodošlicu zaželjela
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lampa je divna
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lampe su savršene!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, nije me bilo cilo lito, toliko toga sam propustila, toliko predivnih radova da ne stignem sve odkomentirat, mogu samo reč
![]() Sad ovo nije baš decoupage al ne znam di bi to smistila pa se unaprid izvinjavam al moram pohvalit novo ruho mog doma u čijoj izradi je sudjelovala my darling Sandra-ST (šaljem ti veeeliki baaaaa draga, i mislim na tebe mada si doli daleko u Africi i jedva čekam da se vrneš nazad).
Vječni propust slikat nešto kako je prije izgledalo, al eto bar kuhinju imam u starom izdanju, a hodnik vam je bija cili smeđ (tamno drvo) i vrata su bila u neku boju oker tapecirana pa sam super zadovoljna kako je sve skupa ispalo.
ovo je prije renoviranja (je, mogla sam suđe spremit
![]() a ovo je hodnik, meni trenutno najdraži kutak mog doma, al bit će još renoviranja..
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Možeš staviti u "moj hobi".Kuhinja je super ali ipak moj favorit je lampa na makove.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ušle ste u veliki pothvat i savršeno ste ga uradile,sviđa mi se...
|
|
![]() |
|
eeeej Vania... evo i mene... malo internet zeza ovde u africi, hahha onlajn-oflajn pa tako stalno....
e tek kad usporediš prije i posli kuhinju tek onda je pravi doživljaj.... ali ja još nemogu prižalit šta je nismo šabirali hahhah... ma super je
ja sam u fazi gradnje i dekoriranja jedne veće kućice za ptice (čekam da mi stigne par LoveBird ptičica), i pripremam im volijeru... slike za koji dan. Sezona kiše je pa nemogu stalno radit na otvorenom.
I tebi draga veliki cmokac i hug i pozdrav svima na forumu
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |