Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Joj baš volim tvoje slike, na svakoj je neki zanimljivi detaljčić - kamenčići, školjke,figurice, plave trakice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uvijek interesantne slike cvijeća i detalja u vrtu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lijepo ti je u vrteku, a sve je dobro dok su tu mrtvi Flipovi, a ne male Maje i Paveki :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro kažeš da si nabavila ukrasni kupus kako bi puževi (jadni) imali što jesti!
Znači nema ih samo u mom vrtu!? Zaista bi bila šteta da ga svega pojedu! On je tako ukrasan preko zime!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiki i ja te posjetila. Nek se zna |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Od sveg cvijeća meni se najviše sviđa smokva, još kada je pijat pun, šala kod tebe uvjek sve prepuno detalja, lijepo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Ovaj kamen i to još koliki je najljepši prizor za mene jutros.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Obožavam ove čuvarkuće. Fasicnantno je koliko im malo treba za život.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Malo sam prošvrljala da vidim jesi li stavila nove slikice,ali valjda nisi stigla .zaboravila sam te jučer pitati da li imaš koju lukovicu one crvene gladiole sa bijelim crticama.Predivna ti je ,pa ako bude koja molila bih na sljedećoj kavici!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |