Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babotok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Babotok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 207>
Korisnik
Poruka
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 20:55
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 21:31

Toni, dobro nam došel nazad!

Kao i obično tvoje slikice su za prste polizat! Al' ovaj put za stvarno. Dobro da mogu samo oči napasti jer da sam bliže ne bi ovi tanjuri bili tako puni!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2010 u 21:43
U pravu si,a tu se nevidi  i ono drugo.Ja nisam isao pa sam zenama dao svoj fotic da slikaju.Svaki puta im kazem slikajte puno stane 1000 slika ane one svaki puta naprave par slicica.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 07:45
Toni mene veseli da si ovdje. Jer kad si se pozdravio sa :"vidimo se".... sam se pitala kuda ćeš.Big%20smile

Ne špotaj svoje sumještanke, poslikale su dosta sličica da možemo zamisliti kako je to krasno izgledalo.
Ali ja ću se posebno osvrnuti na tvoju sliku za štand, sa kratkim: Toni, majstore!ClapClapClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 07:56
Kod vas uvijek ića i pića i šarenog cvijeća.

Toni, najveća čestitka na tome što smo ovu temu pregledali 10 000 puta (sad već i više) je upravo to što smo toliko puta otvorili ovu temu, znači da nam je u Babotoku i lijepo i zanimljivo.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:02
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:04
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:04
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:05
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:07
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:08
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:08
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:09
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:13
pocela je i berba grozdja
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 18:15
Danas se bira najuzornija seoska zena BBŽ.Pozivnicu su dobile i nase zene jer je Drazenka bila prva najuzornija od kako se pocelo sa biranjem
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 19:11
Koji su kriteriji za najuzorniju ženu?
Mislim da bi bilo zanimljivo znati!WinkBig%20smile
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 19:22
Na papiru ima puno kriterija a dok se bira onda valjda ide po ljepoti ili sta drugo.Mora da zivi na selu,da se bavim drustvenim aktivnostima,da je u udrugi da ima lijepu okucnicu,naravno da ima zemlje i sve ono sto uz to pripada.Prije nekoliko godina jedna je bila izabrana  a u stali ima jednu kravu.Ali zato je bila nacelnica jedne opcine a na izbor dosla ko balerina obucena a dok su kriteriji da ima narodnu nosnju.Eto ukratko
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2010 u 19:26
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 07:27
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

Na papiru ima puno kriterija a dok se bira onda valjda ide po ljepoti ili sta drugo.Mora da zivi na selu,da se bavim drustvenim aktivnostima,da je u udrugi da ima lijepu okucnicu,naravno da ima zemlje i sve ono sto uz to pripada.Prije nekoliko godina jedna je bila izabrana  a u stali ima jednu kravu.Ali zato je bila nacelnica jedne opcine a na izbor dosla ko balerina obucena a dok su kriteriji da ima narodnu nosnju.Eto ukratko
LOLJoj Toni nasmijao si me od srca iako je za plakati.
Naime, meni je po nekoj logici i bilo jasno da su kriteriji, za uzornu ženu na selu, oni za koje kažeš da su na papiru. Ali ova načelnica s jednom kravom LOL pokazuje svu bijedu politike koja se uvukla  u sve pore društva. 

Ovaj članak o ovoj mladoj ženi(prvoj) je pravi. Ona je doista pokazala da je uzorna u svakom pogledu. Nadam se da će joj svo troje djece uzvratiti trud i brigu s kojim ih je podizala!Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 09:16
Ja sve obišla i oduševila sam. Toni iako se ponekad ne javim, stalno pratim ovu temu, i mislim si pa jednog dana moram u taj Tonijev Babotok, jer to mora da je raj na zemlji, a tek ljudi - baš je lijepo živjeti u takvom okružju.
Vjerujem da ni za što na svijetu nebi otišao otuda!smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 207>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.