Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 76> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i dalje slikice prelijepog cvijeća se nižu
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
svetije prekrasno ali kampanule su za 10
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Jednostavno receno : fenomenalno
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala Mira, Hoja, Gute Fee, Baka,Waterlily, Gia, Bergenija, Antonija, Fani.
Svratite mi opet! Gute Fee, pošalji mi poruku na Natalijinu ili Alisinu adresu. Bergenija one campanule su dvogodišnje biljke. Ja ih imam već par godina i samo sam i prve godine sijala a kasnije su se same zasijavale. Ja ih jedino krajem rujna rasadim . |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Tikvic , Natalija ima moju adresu . Ona ti je meni vec poslala biljcice i sjeme . Biljcice su se sve odmah primile (poslane su od srca)
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ja ponovo virnula i krasno.krasno ma nemam riječi,a moje cviječe je prema tvom
![]() |
|
![]() |
|
Tako sam ti se i ja osjecala , ali , svaki i najmanji cvijetic koji je procvijetao popravljao je moje raspolozenje ! Dosta toga sam kupila , od Natalije posebne biljcice dobila , svaki dan sve bolje , svaki dan sve ljepse ! Tako ce biti i s tobom ! ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga tikvić, hoćeš da nas srce strefi od ljepote.kako je sve lijepo i uredno, svaka ti čast.iako teškog srca mogu izdvojiti bilo koju biljku, samo ću malkice dati prednost visokim đailardijama, jer su moje niske, a nisam nikad vidjela visoke.da li se one same rasijavaju.za campanule si već napisala da se rasijavaju, baš si me obradovala tom informacijom.puno te pozdravljam
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
hej, šta ima novoga u hercegovačkom vrtu.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga moja Sarajka to ti se samo čini ili mi je vrt gotogeniča.
Gute Fee svrati mi opet. Draga moja Magnolija tvoj je vrt tek u začetku, kad bude imao godina ko moj sada , moj mu neće biti ni do koljena. Antonija sad ćeš da vidiš šta ima nova. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
baš mi interesantno svaki put prošetati po tvom vrtu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Žuta dupla datura mi se konačno smilovala i obradovala me jednim cvijetom.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kaktusi još uvjek neumorno cvijetaju: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moja Mona nezna da kaktusi bodu: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Uvrtu se jesen već nazire:
japanska jabuka, ![]() Uploaded with ImageShack.us jabuka je već dozrela, ![]() Uploaded with ImageShack.us ukrasna jabuka, ![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.ushttp: //imageshack.us]ImageShack.us[/URL] ![]() Uploaded with ImageShack.us plod pasiflore, ![]() Uploaded with ImageShack.us Čak su i brugmansie po prvi puta odlučile da me počaste svojim sjemenkama: žuta brugmansia, ![]() Uploaded with ImageShack.us rozna brigmansia, ![]() Uploaded with ImageShack.us casalpinia još uvjek neumorno cvijeta, ![]() Uploaded with ImageShack.us i pelarlonie, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us a pampasica uživa na poslijepodnevnom suncu, ![]() Uploaded with ImageShack.us mjehurica, |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne slike rodne, bogate jeseni! Uživam i u cvijeću i u voću!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
krasno ti je sve cvečeko! čini mi se da će Mona naučiti na teži način
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Datura je da ima jedan cvit ,ali vrijedan,kaktusi su ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajmeee ljepote! Cvijeće, voće, kaktusi, pampasica.... predivno. A mali pesonja baš našao gdje će njuškati, među bodljikavcima! |
|
![]() |
|
bome sam vidjela i oduševila se viđenim!Žuta datura, bijeli kaktus sa svojom elegancijom. poincijana,pelargonije sa svojim žiži bojama, pampasica, sve je prelijepo. Voće i ukrasno voće, plod pasiflore i to sve je za pet!
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Tikvić kod nas pasiflora niti procvjetat ne stigne do jeseni a tvoja i plodove ima, sve ti sje prekrasno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |