pandin vrt |
Odgovori | Stranica 123 36> |
Korisnik | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:06 |
pozdrav svima novi sam ovdje ali nadam se da cu se snaci...
pa evo nekoliko slicica mog vrta...:D za pocetak moje jezero moj ponos... |
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
musa basjoo
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lagerstremije indice
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti dobrodošlicu, ove sličice koje si do sada pokazao su predivne još jedno prekrasno jezerce, naravno da ćeš se snaći a imaš i što pokazati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mmm egzotika, predivno
Povećaj slikice, nemamo svi očale |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bice tu svega neda mi se stavljat slike a mogo bi sad 100 slika ucitat koliko ih vec imam na photo bucketu...:D
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo brugmansia... |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
salvia
tagetes ove godine su se pokazale .....nezahtjevne a obilje cvijetanja...mislim na ove visoke nikad mi nisu htjele... |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tradeskancija... |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar pred ulaznim vratima...:D |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla.
Super su ti lagerstremie u saksiji. Kad sam ih vidjela utješih se da bi i moja mogla procvjetati. Koliko su tvoje stare. |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti nama stavljaj sličice od prekrasnog cvijeća se ne možemo umoriti.
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muško sam sam da znate...:D
pa prosle god su donesene iz herecgovine biljcice su bile u cvatu samo sto mi jednom godisnje cvatu tako da slabo je al ih volim...pa je sve super samo da uspijevaju...:D |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Pandice lijepo te vidjeti!!! I uživati ponovo u tvom cvijeću i ljubavi prema vrtlarstvu. Dobrodošao!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej lijep pozdrav od mene i stvarno na početku start je jako predobar -svaka čast -a jezero je baš ponos
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ti i ja mahnem i zaželim dobrodošlicu
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daj nam stavi malo veću sliku jezera.
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panda, lijep ti je kamenjar na ulazu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosao!i meni se svidja kamenjar
|
|
Odgovori | Stranica 123 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |