Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 85> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasni paketići, i još sve ožiljeno, super, samo neka lijepo napreduje!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala baka
![]() Ljubav prema cvijeću nasljedila sam od bake i od mame
![]() Mama mi je jako daleko ,pa mi na sreću nije konkurencija
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I dobro da si posadila
![]() Inače sad mi je jasno od koga si naslijedila ljubav prema cvijeću. Mamino cvijeće je prekrasno. Vas ste dvije sad jedna drugoj konkurencija!
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam koji je jasmin Sve drugo sam vani posadila
![]() Što je stiglo u čaši to sam unutra posadila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Aha, vidim da ju čuvaš ko bebicu!!
![]() A jasmin??? ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Sve sam posadila vani osim monardu
![]() ![]() Jel to dobrao napravljeno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anči, karanfila ima svakakvih, i duplih i jednostrukih i visokih i niskih, e sad zavisi kak sam ih pomiješala u kutijama.
Ddruga slika je geum, blaženak 4. slika, monarde roze ili ljučibaste 5. slika, karanfili, phlox za kamenjare i ono bijelo što cvate u proljeće...ne mogu se sjetiti kak se zove. 6. sedum šareni, ono bijelo opet, i čini mi se puzeći phloxić. ![]() Nadam se da ćeš uspjeti sve posaditi, rekli su lijepo do polovice tjedna. ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivan poklon, uživaj!
|
|
![]() |
|
Sve je već posađeno |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasan paket, a sad
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan paket
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ančice, ajd bar nešto znaš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eto anči, odmah si bogatija a tvoj će vrt biti ispunjen divnim biljkama, iako je već prekrasan, no cvijeća nikad previše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |