Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 23:13
Uh upala sam ti u stavljanje slika,boje slaka su fenomenalneThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 23:03
a u ovom mixu sad ima svašta od surfinije koja je na izdahu preko bakope  do jadne pelargonije
ovi zvončići su cijelo vrijeme cvali skromno doduše ali ipak cvijetali
dakle kod mene od svih mijesta gdije sam posijala slak niko je na samo jednom i narasto i cvateeee..hvala alisa
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 22:33
Slika zalaska sunca je prava umjetničkaThumbs%20Up,,močvarni hibiskus je ne da je velik nego i predivan cvitsmile64,a verbene su ti se rascvale da je milinaClap,mene su moje zafrkavale i dobile su "izgon" iz mog vrta a možda sam trbala biti strljiva i kad sad vidim tvoje,žao mi jeUnhappyMandevila ti je prekrasnasmile106
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 22:30
da Triša i ja evo danas sam presađivala si neke biljkice i radila neke rupe u kamenu pa sam fino pocrvenila po leđima ka prava čehinja LOL
ovu malu palmicu mi je Lave sredila prošle godine sa škarama al evo je oporavila se
ove mini ružice su bile jeftine i cijelo ljeto su cvale evo i sada
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 22:15
ova mandevila je pokazala da je biljka za mene sad moram u potragu za bijelom i žutom
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:48
Koje slike, koja klima 27 - odmah bi se preselila, obožavam ljeto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:28
sa šeflerama sam jako zadovoljna jedino evo ove male šarene dugo im je trebalo da od pelcanja počnu rasti
sarooo jel vidiš kako napreduje u bakinom starom supentofu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:17
ako i ponovim koju sliku ne ljutite se Big%20smile
za početak malo zalaska sunca..inače danas kod mene 27c i preostali turisti se uredno sunčaju i kupaju
močvarni hibić oduševila me veličina cvijeta baš me zanima kako će proć zimu
ovako sada izgledaju verbene a u ljetu su bile u laganom šoku nažalost u sredini mala pelargonijica izgleda se suši
u ovoj tegli pelargonija je ok al više ne cvate tako bujno
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 16:05
Ok, Dudo...držimo te za riječ! Čitamo se navečer!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 10:51
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

draga duda ti si izgleda prava dobra dušica,kod tebe cviječe prekrasno ,zeko,ptičice,gosti,ma to može  samo kod velikog srca  da nađe mjesta,svaka čast  zato i veliki pozdravsmile79
 e moja sarajka vidim da si naivna ja dobra duša LOL...ma zeko je dobil vritnjak kod moje seke u Zelinu mislim ipak nisam baš mogla mu dat da završi u haznfeferuLOL jer kad me MM (zamišljeno gledeći zeku)pita jel znam radit knedle od kruha ..znala sam šta slijedi pa ajd ti zeko ča...al naravno sad me maltretiraju dve kune koje su mi ušle u potkrovlje..pomagajte kako da ih izbavim vanka jer nemogu prići  potkrovlju zatvoreno je rigipsom
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 09:29
I  ja bi neku slikicu......smile143
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 09:19

Ja uletila misleć da si stavila koju sliku!

Očito si ljetos bila puno posla... Ovako velika pauza! Cccc!WinkBig%20smile

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 09:00
kad sam vidjela da nema jagodinih slikica idem provijerit  jel ima mojih a kad ono ja prase nisam stavila sliku već dva mjeseca sram me bilo..ma zekam se istina da sam imala vražijeg posla preko sezone al evo svečano prisežem da večeras stavljam slike iako je vrt u komici al moje drage prijateljice me mole da stavim makar kad vidim nečije druge vrtove moj ispada kaj sirotište ...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:01
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:54
draga duda ti si izgleda prava dobra dušica,kod tebe cviječe prekrasno ,zeko,ptičice,gosti,ma to može  samo kod velikog srca  da nađe mjesta,svaka čast  zato i veliki pozdravsmile79
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:47
evo me preživjeh večeru sa rusima hvala bogek idu doma za dva dana ,ovaj tempo pijače nemrem pratit i bit normalan niti pod razno ..isusek kaj ga mogu popit al smišni su do bola...hehe..to su dva cheef kuhara sa familijom zajedno važu valjda 5oo kg e naravno da je MM došao na dijelo sa morskim stvarima jer ipak su to šmekeri,sve im se svidlo..to je dobro..ok su gosti i sviđa im se moj vrt e tu je odma pa plusić hihi
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:14
Draga Duda, danas sam opet prošetala tvojim vrtom...onaj ljetni ljiljan je predivan, nisam još nikad vidjela tako nešto, a cikasica je božanstvena...Obožavam palme, ali nemam tu sreću da mogu po zimi ostaviti cvijeće vani. Predivno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 21:41
Već se dugo nisam tako dobro nasmijala kao večerasClap,glavno da si udomila zeku
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:21
a što me nasmija! pozz tebi i zeki!
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:14
Pusa i do mene!Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,016 sekundi.