Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 133> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh upala sam ti u stavljanje slika,boje slaka su fenomenalne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slika zalaska sunca je prava umjetnička
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
da Triša i ja evo danas sam presađivala si neke biljkice i radila neke rupe u kamenu pa sam fino pocrvenila po leđima ka prava čehinja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koje slike, koja klima 27 - odmah bi se preselila, obožavam ljeto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ako i ponovim koju sliku ne ljutite se
![]() za početak malo zalaska sunca..inače danas kod mene 27c i preostali turisti se uredno sunčaju i kupaju
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ok, Dudo...držimo te za riječ! Čitamo se navečer!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e moja sarajka vidim da si naivna ja dobra duša
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ja bi neku slikicu......
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja uletila misleć da si stavila koju sliku! Očito si ljetos bila puno posla... Ovako velika pauza! Cccc! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kad sam vidjela da nema jagodinih slikica idem provijerit jel ima mojih a kad ono ja prase nisam stavila sliku već dva mjeseca sram me bilo..ma zekam se istina da sam imala vražijeg posla preko sezone al evo svečano prisežem da večeras stavljam slike iako je vrt u komici al moje drage prijateljice me mole da stavim makar kad vidim nečije druge vrtove moj ispada kaj sirotište ...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga duda ti si izgleda prava dobra dušica,kod tebe cviječe prekrasno ,zeko,ptičice,gosti,ma to može samo kod velikog srca da nađe mjesta,svaka čast zato i veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me preživjeh večeru sa rusima hvala bogek idu doma za dva dana ,ovaj tempo pijače nemrem pratit i bit normalan niti pod razno ..isusek kaj ga mogu popit al smišni su do bola...hehe..to su dva cheef kuhara sa familijom zajedno važu valjda 5oo kg e naravno da je MM došao na dijelo sa morskim stvarima jer ipak su to šmekeri,sve im se svidlo..to je dobro..ok su gosti i sviđa im se moj vrt e tu je odma pa plusić hihi
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga Duda, danas sam opet prošetala tvojim vrtom...onaj ljetni ljiljan je predivan, nisam još nikad vidjela tako nešto, a cikasica je božanstvena...Obožavam palme, ali nemam tu sreću da mogu po zimi ostaviti cvijeće vani.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već se dugo nisam tako dobro nasmijala kao večeras
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
a što me nasmija! pozz tebi i zeki!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Pusa i do mene!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |