maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 14> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-lijepo i slatko...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Bas slatko, jako mi se svidja, ne mogu nista izdvojiti svaki rad je lijep na svoj nacin, bravo
![]() |
|
![]() |
|
SunčicaVŽ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Prekrasno :-) Ne znam što bi izabrala kao favorit jer mi je sve presavršeno
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
tanjur sa ljučibicama mi je
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi maslacak,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
hvala sarita banana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tanjuri su mi preslatki
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
evo nakon dugo vremena i nekih mojih radova...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...Maslačkice, evo konačno i kod tebe stigoh
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Suvenir iz Zadra je super
![]() Još jedan slon! Ovdje je nastala prava slonomanija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Pregledala sam tvoje stranice,sve mi se dopada,a drvca od žice su favoriti,nekad davno sam i ja jedno uradila,a mislila sam da mi nije to išlo pa nisam nastavila.Pozdrav.
|
|
![]() |
|
anđelka hvala ti.
![]() a moja kolegica maredelmare i ja raspricale se tu nema dugi i eto sad smo partnerice u swapu, kak je to fora... ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
muke po kutijici
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala ti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastični radovi,ali tanjur mi je poseban....
![]() |
|
![]() |
|
biljana 59 hvala ti puno,drago mi je sto si navratila
![]() maredelmare hvala t ![]() ![]() ![]() ajde i to se posusilo mazem krem boju bijelu i to posusim,zaljepim ja i jedinog slonica kojeg imam i ajde i to nekak uspijem iza je jos kao ornament al nisam slikala slicno kao na poklopcu..prelakiram i reko idem sad skinuti traku kad ono uzas ![]() kad sam skidala traku skidala se i boja i sve i uzasno je izgledalo...vec sam mislila da cu sve baciti..izmisljala toplu vodu...i od sve ga na kraju uzela sam ove satenske trake i lijepila uz rubove..naravno sad je ispalo ok al bilo je drugacije zamisljeno...ne kuzim zasto mi je tako ispalo...al dobro... zato nemoj se nervirati jer znam kako ti je bilo...ovo je samo usojesan rad recimo stavljen tu,a kakvih sam sve radova imala ne zelim ni pokazati... a ovaj crveni rub gdje se poklopac zatvara ja uopce nisam mazala bas zbog toga da mi se ne guli.. file bitno da si mi malo navratila ![]() ![]() ![]() andora2 ![]() slavica 08 ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
boca je odlična,jako si to dobro napravila a slonić je presladak a čini mi se i ono što viri !
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Jako lijepi radovi ,
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
au nije me dugo bilo tu ( sram me bilo )a kod tebe svašta novoga ,kako se odlučiti šta je bolje od čega kad je sve predobro i boca i limenka sa odličnim raspucavanjem a pijat kao suvenir poseban |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |