Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša ti si rođeni fotoreporter!
![]() ![]() ![]() Ja sam obećala neke slike ali nisam više ni otišla ovog ljeta tamo... ali si nam ti pružila opet malo putopisnog zadovoljstva.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Još jedan Trišin izvještaj.....................to su mi prave poslastice....triša hoću još!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Triša baš si zlatna
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, draga na tebe sam mislila kad sam bila na samom "špicu" Istre i "mahala" prema Lošinju.
Baka, svima će biti zanimljivo ako staviš bilo koju slikicu koju imaš negdje pohranjenu - ja volim zalutati u ovu temu.
Bergenija ima još slikica, a bit će i još izleta iz tvoje predivne Istre.
Mali kaktus, volim kad ti putuješ samnom, ljepše je kad je putovanje "čoporativno"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
I ja sam putovala s tobom po ovom dijelu Istre.
Vidim da ti je bilo lijepo.
Onaj sajam i cvijeće
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Triša hvala što si nam i ovaj dio lijepe naše pokazala, kao da smo bili tamo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Draga Trisa,hvala ti na druzenju
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još malo sličica iz Červara. Nisu neke putopisne kao na pr. Trišine, više su svaka za sebe jedna mala pričica. Ove dvije bi mogle služiti kao reklama: Nautičari dođite u prekrasnu marinu Červar Porat... ![]() Nažalost na toj isto obali spomenik jednog vremena. Nekad lijepog, onda ružnog a danas recesiji i krizi koja vlada u lijepoj našoj.Dakle na samoj obali Apart hotel.Sagrađen sa apartmanima, s jedne strane obala, more, s druge park.Dolje je bio krasan veliki restoran..... Onda je došao rat i hotel je nastanjen izbjeglicama. Uglavnom ženska populacija i djeca. Moram priznati da mi je tih godina Červar kao mjesto ljetovanja postao
![]() ![]() Nakon njihovog odlaska, hotel je ostao prazan, kakav je i sad. Restoran zjapi sa zamazanim staklima, zgrada propada, očito nema nikog tko bi bio zainteresiran i obnovom našao neki smisao zarade.
![]() Posljednja slika je više nostalgična za mene no zanimljiva nekom od vas.Davno, tamo neke 1978 stigle su dvije jednake pasare iz Kvarnerplastike Raša. Jedna ova plava i jedna (naša) crvena. Neki zbrkani činovnik dao je objema istu registraciju PO 901. No kad je greška otkrivena, ova plava je dobila novi broj PO 902.
Naše već odavno nema
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baka lijepe slike, ali još ljepše priče...možda ne tako sretne, ali život se na žalost sastoji i od ovakvih trenutaka...
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....setala sam sinoc Istrom, jos trebam srednje stranice pogledat....lijepe slike......
...zamisljala sam arenu u Puli u centru grada a kad tamo blizu je mora....
....bila sam u Vrsaru, Rovinju i Porecu tako da mi se Bakine slike cine poznatima, ali da li sam vidila Cervar - ne sjecam se??
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej baka, baš super priča, ma kad se ti i ja udružimo slike i priče biti će još zanimljivije. Priča o barčici me baš rastužila, jer mm ne može bez nje, ne smijem niti misliti na vrijeme kada neće moći skočiti u nju i cjeli dan držati povraz u moru, pa makar nikad ne ulovio niti jednu ribu.
Ne nećemo o tome uživajmo koliko možemo u onome što imamo S A D A!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |