Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 112> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slucajno sam za klompom,mislim da bi ti mogla to serijski proizvoditi. Konac ti jos nisam poslala jer
je Bibi rekla da ce ti sa javiti na pp, pa onda saljemo sve zajedno. Kučice su ti fenomenalne. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nema veze.Ionako ovaj put u bodulima nisam imala vremena za proizvodnju namotano-končano-salvetnih pitara.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Kiki,kucice su ti ko med,preslatke
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jedna danas putuje.U pripremi je druga,malo drukčijeg oblika.Samo čekam da mi sjedne prava ideja.A koliko će to trajati...?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo mog swapa za OTOK.
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divna kutija Kiki,suzice su je ucinile jos efektnijom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-kućice,swap prelijepo...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan swap
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo, gledam tu kutiju uživo i stvarno je krasna. Ta stakalca dala su joj dodatni pečat, a baš ih je onoliko koliko ih je trebalo biti na toj kutiji.
Krasan mi je i taj bookmarker sa prešanim cvijećem. Ne mogu naći pravi izraz - baš je nekako dovršen sa tom trakicom i stakalcima. Još jednom, hvala Kiki-ko, baš si me razveselila |
|
![]() |
|
Draga moja swapice iskreno mi je drago,a tvoji prekrasni radovi,rekla sam ti,kad se nađu u zajedničkom okviru već za njih imam mjesto. |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kutija ti je stvarno perfa.Mislim da se drug ne mora reci.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-Sretan rođendan Kiki-ko....
|
|
![]() |
|
Puno hvala.Baš si me razveselila.
|
|
|
|
![]() |
|
Još jedno ogledalo samo više roza verzija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nemam rijeci Kiki,prekrasno....cestitam majstorice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
-usavršavaš se kiki-ko,bravo...
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
malo sam u zaostatku sa razgledavanjem, tako da ti tek sada izražavam oduševljenje sa swapom.
Prekrasna izvedba i još maštovitije izabran motiv.
Upotrijebila si i donji dio salvete? To je dodatno pojačalo efekt
![]() |
|
![]() |
|
Prvo,cure hvala na pohvalama.Trudim se biti što bolja.Drugo,E-Bubač,nije donji dio salvete makar ih čuvam i dugo se spremam na taj pothvat.Ova salveta je naprosto takva.Zato mi se i dopala.
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepa su ti ta ogledala, i vesela i romantična
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |