Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zahvala za cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zatvorena temaZahvala za cvijeće

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Direktni link do posta Tema: Zahvala za cvijeće
    Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:35
Ona je kod mene bila normalno u tegli, tako da mi nije jasno da se mogla osušiti tako brzo, ako je imala korijenje. Za svaki slučaj je ostavi do proljeća, možda ti ipak potjera, a ako ne valjda će moje preživjeti zimu, pa ti onda pošaljem u proljeće, ali me moraš napomenuti. Smile

One ti u jesen izgledaju kao da se posuše, odbace sve listove, a onda na proljeće iz tih grana potjeraju, tako da se možda i tvoja predomisli...držim ti fige. Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2010 u 23:04
Draga proljeće posadila sam lantanu u plastenik ali se osušila baš sam smile220tužna, možda da sam ju stavila u teglu, ili možda u vodu ali kada sam vidjela korijenčiće bila sam uvjerena da će se primiti.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 15:52
Smail, drago mi je da si dobila paketić. Dobro si skužila, imaš dvije vrste gazanija, jednu žutu lantanu ( samo tu boju sam imala) i koprive. Mislim da je to-to, za ovaj puta. I da, lantanu posadi u zemlju, ona ti ima korijen, to jest probaj i nju u plastenik.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 18:52

Draga proljeće stigla mi je tvoja pošiljka od srca ti se zahvaljujem, gazanije su već posađene u plasteniku.

i još nešto što neznam šta je, molim te reci mi da li je u redu da i to posadim u plastenik, ako ne morat ću stviti u teglu
sada samo treba čekati proljeće da vidimo što će biti sa cvječkama, možda uspije kao i na moru da bude trajnica. Koprive su na zakorjenjivanju u vodi, one sigurno moraju biti u kući. Naravno hvala i TM koji je to sve poslao poštom. smile78
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.