hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us a evo i huge na terasi posmatra radove ![]() Uploaded with ImageShack.us a ova slika je od ljetos kako se hugo sunča |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us još jedna difenbahija ali dosta krupnijih listova ![]() Uploaded with ImageShack.us moja dracena je visoćija od mene a ja nisam baš mala žena. ![]() Uploaded with ImageShack.us šaflera |
|
![]() |
|
evo još malo slika mojih kučnih ljepotica
![]() Uploaded with ImageShack.us šarenolisna hoja ![]() Uploaded with ImageShack.us sobna juka ![]() Uploaded with ImageShack.us euphorbija mili cvijet je bijeli |
|
![]() |
|
smail hvala na posjeti drugi pu se javi
![]() anči sukulenti su dar on naše semire pa su mi još draži od onih koje kupim ![]() gio i tebi hvala na komplimentima,ima vremena stići ćće one ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divni sukulenti |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us SEMIRINE KORPISE naša formašica semira mi je proljetos poslala male alojice i sve do jedne su se super ožilile i napreduju i ovako sada izgledaju, a u nedjelju sam imala tu čast da je lično i upoznam jeste da je bila samo u prolazu što mi je jako žao da nismo mogle malo više pročavrljat ali mi je drago da smo se srele,tom prilikom mi je donijela i mnogo pelcera i sjemenki. HVALA SEMIRA! |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Pozdrav, eto da se javim da sam bila kod tebe u pregledavanju vrta, a sobno biljke su ti prekrasne i izgledaju njegovano i zdravo.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us adenium i plumerija koju sam posijala proljetos |
|
![]() |
|
moje brugmansije još cvjetaju a i pune su pupoljaka.još su vani samo sam ih premjestila ispod natkrivenog dijela terase
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovaj fikus sam nedavno dobila od prijateljice na poslu |
|
![]() |
|
hibije sam unijela u kuću i sada su na prozorskoj dasci gdje imaju dosta svjetlosti ovaj najveći još uvijek cvjeta a ima još i pupoljaka
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
bodljići su divni
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baš me raduje vidjeti vas u mom vrtu , hvala na posjeti i komplimentima mojim bodljikavcima i mom hugiću
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za bodljikavce
![]() |
|
![]() |
|
hvala mari za pohvale mojih bodljikavaca a ova ljubimica je LJUBIMAC, ali nije bitno važno je da ti se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kaktusi su super,ali Hugo na dvije noge je savršen!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |