Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sarita - upoznavanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sarita - upoznavanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 172>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 17:21

hvala GogaHeart,ovih drvenih biljeznica nema kod nas,bar koliko ja znam...ja sam imala davno jednu i to je ta koje se iz daljine sjecasUradila sam je sa printom venecijaske maske-plave boje) ja sam ih dobila od kcerke iz Izraela. Bas mi je zao sto toga nema kod nas jer divno se da uraditi.

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 17:06
        prekrasna drvena bilježnica i mali spomenar. Ma gdje ima tih drvenih bilježnica, totalna fora.        Mislim da je bilježnicu s drvenim koricama netko negdje davno pokazao ali sve mi je to onako u daljini. Prva pomisao kada sam je vidjela bilo je - pa šta ti panti rade na bilježnici i koja dobra ideja, no treba koji puta nešto i pročitati   

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 13:18
Hvala ti TB,     smile71kako koju stvar zavrsim tako je i postavim na najdrazi forum biljeznice -lijevo je sa drvenim koricama..druga je ja kartonskim...kombinacija printa i salveta.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 11:50
Lijepo sam napisala da ti daš sve odjednom, pa da jednom pasemo očice nas tvojim radovima.
Stvarno je savršeno.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 10:29
malo stvarcica za kuhinjusmile41
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 10:22
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 20:48
[QUOTE=sarita banana] 8-erokutna kutijica je je od bombonjere koju sam dobila iz Beca ,od cvrsceg kartona je ,zao mi je bilo baciti jer se i meni oblik dopao . QUOTE]
mada nisam ljubitelj slatkog, počet ću kupovati bombonjerice LOL (Milka i slično - imaju razna pakiranja).Hvala!! ideja je izvrsna.
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 19:18
May ovo je već previše. Super je. Idi na pp, šaljem ti poruku
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 13:33
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 13:31
stakleni tanjur
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2010 u 00:43
hvala ti Bi-BiHeart 8-erokutna kutijica je je od bombonjere koju sam dobila iz Beca ,od cvrsceg kartona je ,zao mi je bilo baciti jer se i meni oblik dopao ,. Skoljku sam dobila od rose,ustvari dvije i jedna je vec otisla od mene ...ima ih kupiti u Dalmaciji.
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 23:24
smile39 pa šta mi radiš?? opet me bacaš u smile39!!! ona 8-erokutna kutijica je mraaaak! gdje si ju samo našla? a tek školjka!! smile141
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 21:43
Jasenka,,,TB hvala od Heart
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 21:03
Pridružujem se onima naprijed, pa perfektni su ti radovi.
Na vrh
Jasenka86 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 24
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jasenka86 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 17:55
prekrasno
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 17:05
hvala Kikana....kako rece Elza Buba,za ljubav nije kasno....decoupage jeste moja velika ljubavsmile84
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 16:29
-moramo dizajnirati krunu za -kraljicu dekupaža-ti si čudo i očit primjer da nikad nije kasno za bilo što,kad se to voli...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 16:29
hvala rose,dobar savjetThumbs%20Up
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 16:27
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2010 u 16:24
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 172>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.