OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa i ja sam ljubomorna na neke od vas kad ljeti nemilice prži i nema kiše.
A vi budite ljubomorni na mene danas, jer je sada 20 stupnjeva i sunčano. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() Ovu sliku sam morala ponoviti..... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo ih - već se procvali .....amarilisi
![]() ![]() ![]() trećeg, koji je trebao biti ružičast, pojeli su mi puževi ![]() |
|
![]() |
|
Božićni kaktus i kod mene malo požurio
![]() gazanije zahvaljuju suncu, čim se sunce pojavi one se otvore ![]() ruža na odlasku ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
sve je zapanjujuce lijepo, ali buritica me raspametila!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Divne slike.....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pogled na tvoje cvijeće mi je uljepšao ovaj tmurni kišni dam |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivno Otok odmah bi se doselila u tvoj kraj
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gledajući slike, kod tebe je još jesen podaleko!
![]() ![]() ![]() S amarilisima me definitivno zbunjuješ!
Kako ti sad cvatu? A predivni su!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Meni je kod tebe sve lijepo i krasno to se zna, ali sad si me s Amarilisima oborila s nogu predivni su, a pogotovo ovaj crveni.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Amarilisi i božićni kaktus cvatu u isto vrijeme
![]() To je moguće samo kod naše Otok
![]() Vani kiša i bljakasto a ja uživam u tvom vrtu...listam,listam......famozno!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Već sam napisala, nema tajne s amarilisima. Kupim ih s pupoljcima, oni se brzo otvore. Nakon toga ih posadim u zemlju i oni se dalje ponašaju kao svi amarilisi i cvatu u normalno vrijeme (iako obično ne prve godine)
Baka, tvoj božićni kaktus je od mojih (doduše taj roza mi je izgleda propao). Ja baš želim bijeli, kupim sa potpuno bijelim pupoljcima, a kad se otvore nisu bijeli ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa tražit će mo onda skroz bijeli kaktus
![]() amarilisi su super ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Najprije nam je ove godine sve kasnilo sa rastom i cvjetanjem, a sad su božićni kaktusi uranili.
Amarilisi su ti krasni, ruža wow!, a tvoje gazanije uvijek posebne.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I meni krasni amarilići, pa kaktusek u pupoljcima, pa gazanije, pa ruža na odlasku..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Draga moja Otok opet si me oduševila sa svojim predivnim rascvijetanim biljkama kao da živiš u drugoj zemlji, a zima je kod tebe još jako, jako daleko
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvojim gazanijama i ja sam se veselila cijelo ljeto
![]() sada nema kod mene dovoljno sunca za nih, molim te jel znaš koliko može ona gazanija s čupavim sivkasim lišćem izdržat minusa, ne znam da li ju kod nas mogu ostaviti vani |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam na tebe ljubomorna i ljeti i sada i stalno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |